Rok 2013 byl pro Česko nejlepším od roku 1989! Víte paní Sommerová?

O. Sommerová se v Prostou X vyjádřila, že prý rokem 2013 začala v Česku jakási doba útlaku. A to díky tomu, že nastoupil Miloš Zeman a Andrej Babiš. Vážená paní, tak podívejte se. Rok 2013 byl pro mne naopak velkým rokem naděje.  

Rozhovor si můžete poslechnout na odkazu https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/93852/sommerova-babis-je-zlocinec-a-pujde-pred-soud-vetsina-lidi-je-nevzdelana-cim-vic-jich-jde-volit-tim-je-to-horsi.html

"Vidím je i dnes, ale to je právě ten problém, že ty silné osobnosti, ti hrdinové se krystalizují v dobách útlaku. Tam je najednou poznáme. A ten tady začal trochu v roce 2013, když nastoupil Miloš Zeman a Andrej Babiš k moci, tak tam od té doby, já to tak přesně datuju,..." Tolik slov Olgy Sommerové.

Jsem toho názoru, že pokud si někdo toto myslí, tak možná že jen trpí triskaidekafobií, čili chorobným strachem s čísla třináct. S tím se dá samozřejmě nějak bojovat, například tak, jak jsem to kdysi na svém blogu popsal já, viz "Jak jsem v turisťáku bojoval s triskaidekafobií?". Já jsem naopak přesvědčený, že tento rok byl pro ČR přelomový a mimořádně přínosný. A má to i astronomický důvod. Kdysi jsem tuto svoji hypotézu popisoval na blogu viz odkaz "https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=155597", a to právě že v dobách vrcholu jedenáctiletých slunečních cyklů se dějí největší politické změny. To byl rok 1968, 1979, 1989-90, 2001 a naposled 2013-14. Je to sice jen má hypotéza, ale taková, která svědčí o tom, že rok 2013 by se tak mohl zařadit mezi ty velké roky české historie.

Vždyť co bylo v tomto desetiletí pro ČR lepší událostí než například pád nečasovsko-kalouskovské vlády, zvolení Miloše Zemana prezidentem a konec dlouhé hospodářské recese? Tím vším se může rok 2013 pochlubit. Myslím si, že tak přínosný rok pro náš stát bychom v současném desetiletí jenom těžko hledali.

Ale že by to byl Miloš Zeman, který by chtěl v ČR nastolit dobu útlaku? Tak to tedy pardon. I když jsou v České republice skutečně síly, které chtějí některé lidi, a to i jen za jejich názory zavírat do kriminálu. Ale v žádném případě to ale nejsou lidi, kteří se pohybují na obdobné politické části jako Miloš Zeman. Jsou to naopak takoví lidé, kteří tu chtějí i tzv. "přes mrtvoly" prosazovat tu jejich politickou korektnost.

Takže vážená paní Sommerová, v rozhovoru jste přiznala, že vaše strana LES v posledních volbách kandidovala v koalici s TOP 09, tedy s Kalouskem. Takže než někoho budete chtít očerňovat, že chce v ČR zavádět jakousi dobu útlaku, nejprve si laskavě zameťte před vlastním prahem. Děkuji.

Související články:

Pražskokavárníci zažívají nejhorší krizi demokracie

Kdo, že jsou největší hrdinové dnešní doby? Cenzoři?

Kde že je lepší stav demokracie? V Česku nebo ve Skandinávii?

Víte, o co mi jde? O zachování demokracie a svobody slova v Česku!

Důrazná vzpomínka na nejhorší volební období od sametové revoluce

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | středa 20.3.2019 6:57 | karma článku: 37,94 | přečteno: 1346x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88