Robert Fico je vzorem pro evropské politiky

Slovenský premiér Robert Fico prokázal, že je člověkem na svém místě, když prohlásil, že u nich nechce vznik žádné muslimské komunity. Kéž by i naše česká vláda si z něj vzala příklad.

Jsem naprosto přesvědčen, že takový to postoj je více než správný. Slovensko nechce přijmout islámské běžence ani podle kvót, ani dobrovolně. Postoj Roberta Fica je takový, jaký by měla zaujmout i naše česká vláda. Dělat všechno proto, aby se sem islám, ten hrozný náboženský kult se středověkými praktikami, pokud možno vůbec nerozšířil.

U nás místo toho budou média a sluníčkáři mluvit o xenofobii, islamofobii, fašizujících tendencích. Prosím? To jako se jim tak líbí ty středověké praktiky islámu, jako je právo šaria nebo bití žen? To se jako těší na to, až se jako těší na to, až se u nás budou dít takové věci jako v jiných zemích západní Evropy, kde se muslimští přistěhovalci chovají naprosto nechutným způsobem? To se jako těší na to, až se budeme muset prvků naší kultury jenom proto, aby se muslimové náhodou neurazili neboť jsou přesvědčeni o nadřazenosti svého náboženství? Ne, tohle u nás nikdy nesmíme dovolit.

Proto bych chtěl apelovat na naši vládu i na představitele naší sociální demokracie. Vezměte si příklad z pana premiéra Fica, hlavního představitele slovenské sociální demokracie. Přál bych si, aby česká vláda i česká levice byla k hrozbě islamizace stejně tvrdá jako ta slovenská.  

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/slovenska-vlada-neda-zadne-peniz-na-reseni-migracni-krize-pzt-/zahranicni.aspx?c=A160107_152021_zahranicni_jkk

Související články:

Tolik náboženství je mi sympatických. Že bych byl xenofob?

Otevřený dopis všem sluníčkářům a novinářům s nechutnými názory

Byl by zákaz islámu omezením náboženské svobody?

Fico by neměl být premiérem jen slovenským, ale československým!

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Autor: Libor Čermák | pátek 8.1.2016 7:52 | karma článku: 39,05 | přečteno: 1208x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88