Raději budu žít v rozděleném národě než v multikulturalistické diktatuře

Pražská kavárna obviňuje našeho p. prezidenta za to, že prý rozděluje národ. Hm, zajímavá myšlenka. Ale já se ptám, jak by ten náš stát měl vypadat, aby nebyl rozdělený? Jediné, kde je rozdělení národa protizákonné je, diktatura.

Vzpomínáte ještě na diktaturu komunistického socialismu? Tam, pokud měl někdo na věc jiný názor, tak byl považován za rozvraceče a mohl jít za to i do vězení. To naopak v demokracii je jiný názor nejen, že povolen, ale je tam přímo i nutný. Vždyť čím je na danou věc víc názorů, které nejsou nikým potlačovány, tím je také demokracie v lepším stavu. Tak to prostě v demokracii vždy platilo, platí a pokud se nám ji multikulturalisti nechystají zrušit, tak platit i bude.

A teď příjde někdo z tzv. pražské kavárny a o našem panu prezidentovi Miloši Zemanovi prohlásí: "On rozděluje národ!" A jak, že rozděluje národ? Má zkrátka svůj názor, a to takový, se kterým řada lidí souhlasí a jiná řada lidí nesouhlasí.  A na tom je snad něco špatného? Nic. Naopak. Vždyť náš pan prezident svými postoji jen obohacuje naší demokracii.

A nebo by si snad páni multikulturalisti, sluníčkáři a pražskokavárníci přáli, aby lidé z celého našeho národa šli jak slepé ovce názorově pouze jedním směrem? A to zřejmě nejlépe tím sluníčkářským a multikulturalistickým? Takovým, kde se tato politická ideolologie bude indoktrinovat dětem ve školách a kde se názory budou rozdělovat na správné a špatné, a to včetně postojů ke kulturám s naší neslučitelným.

Děkuji. Ale takováto národní jednota směrem k multikulturalismu je u mne jen tou nejhorší noční můrou, jakou si lze představit. To raději budu žít v demokraticky názorově rozděleném národě, kde svobodné myšlení není trestné a žádný názor povinný. A to proto, že je to určitě lepší a svobodnější život než v takovéto sice názorově sjednocené, ale multikulturalistické diktatuře.

Související články:

Co takhle sankce proti státům podporující zrůdnosti multikulturalismu?

Propagace multikulturalismu není nic chvályhodného. Naopak.

Kéž mne nikdy nemusí zajímat, kdy je ramadán

Chcete bojovat za demokracii? Bojujte proti multikulturalismu!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pondělí 16.7.2018 7:13 | karma článku: 47,86 | přečteno: 10461x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88