Proti islamizaci je třeba bojovat

To víte, že ano. Je třeba proti ní bojovat stejně jako například proti komunizmu, fašizmu, nebo proti jakýmkoliv jiným nechutným totalitním ideologiím.

 

Možná, že mnozí teď namítnou, že islám je náboženství. A když budou proti němu bojovat, dotknou se tak náboženského cítění muslimů. Dobře, ale ať mi někdo vysvětlí jak to, že jeden z hlavních cílů rozšiřovat tuto ideologii po zeměkouli, a to i přes pronásledování a nechutné chování k jinověrcům. Jestliže se někdo chová takto, tak už je to spíš politická než náboženská ideologie.

Když se tak nad tím zamýšlím, nemůžu vůbec věřit svým uším a očím, co že to těm muslimům ten jejich Mohamed v tom 7. století takhle přikázal. Jestliže nějaký náboženský vůdce přikáže svým ovečkám provádět takové zrůdnosti, jako například dnes provádí mnozí islamisti skrz právo šaria, musíme zapřemýšlet o tom, zda to vůbec byl člověk dobré vůle. Zda by náhodou kdokoliv jiný na jeho místě nedokázal vymyslet daleko lidštější a mírumilovnější náboženství, než to, co vymyslel tenkrát on.

Proto dělejme všechno proto, aby tato nábožensko-politická supersekta zakořenila u nás co nejméně. A pokud to jde, tak vůbec. Jestliže cítíme, že je proti něčemu takovému třeba bojovat, tak proti tomu bojujme! Ideologie nenávisti k jinověrcům, na rozdíl od filozofií lásky k bližním, přeci nemá v 21. století co dělat.

Související články:

Proč se Češi bojí islámu?

To šel muslim po ránu

Je „odpůrce islamizace“ totéž jako „rasista“?

A muslimové si jako zvykat nemusí?

Autor: Libor Čermák | sobota 15.8.2015 8:36 | karma článku: 44,20 | přečteno: 4815x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,58

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88