Prorok Mohamed byl zřejmě unesený mimozemšťany

V rubrice „archeoastronautika“ se také snažím hledat důkazy o tom, že islám není žádné náboženství od nejvyšší bytosti, ale cargokult, který vznikl nepochopením nepozemských technologií.

Nedávno jsem o tom psal článek „Mohamedův Alláh nebyl žádný bůh, ale mimozemšťan“, který tyto moje myšlenky shrnoval. Moje bádání tím samozřejmě nekončí. Naopak občas narazím na další indicie, které tuto mojí hypotézu podporují. Například. Víte o tom, že Mohamed v roce 621 údajně zažil něco, co se dá nejlépe přirovnat k fenoménu moderních únosů do UFO? Samozřejmě tomu neříkal únos do UFO, ale vzatí na nebesa neboli „Isrá a Mi´rádž“. Popis této cesty se nachází v 17. súře Koránu, nazvané „noční cesta“.

Jak probíhala? V noci nejdříve proroka Mohameda navštívili dva andělé. Nejprve ho omyli a pak ho na světelném hřebci dopravili z Mekky do vzdáleného Jeruzaléma. Poté následoval jeho výstup do nebe, kde se údajně setkal s různými náboženskými postavami. A na závěr se prý setkal se samotným Alláhem, který mu přikázal modlit se. Když se vrátil domů a probudil se, tak mu lidé tuto cestu nevěřili. To, že prý skutečně tuto cestu vykonal pak potvrdili karavany, které se vrátili do města.

Nemůžu si pomoci, ale vše, co se v této pověsti říká, odpovídá tomu, co známe z moderních únosů do UFO. Například noční návštěva neznámých bytostí (údajní andělé), tělesné prohlídky (omytí), transport na neznámém světelném objektu (světelný hřebec), transport na vzdálená místa, výstup někam nahoru, setkání se s podivnými bytostmi. To vše jsou přeci fenomény, které jsou současným badatelům v oblasti únosů do UFO více než známé. 

Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Isr%C3%A1_a_Mi'r%C3%A1d%C5%BE 

Související články:

Autor: Libor Čermák | úterý 5.1.2016 13:22 | karma článku: 26,26 | přečteno: 1578x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88