Prokavárensky uvědomělé rádoby elity u mne vždy drasticky klesnou

Také jste si všimli, že se na internetu každou chvíli objevují "uvědomělé" nejen umělecké rádoby elity, které mezi sebou závodí v tom, kdo se například více naveze do našeho pana prezidenta? Mne už to připadá velmi trapné.

A i to "trapné" mi připadá jako už příliš slabé slovo. Protože ti dotyční nedělají nic jiného, než ještě více rozdělují naši společnost. Proč se pořád musejí navážet jen do té jedné poloviny naší rozdělené společnosti, kterou představují pan prezident s panem premiérem a takřka polovina lidí v naší zemi? Proč naopak od nich neslyšíme kritizovat třeba takovou TOP 09 ze satanaisty, jejichž politika v Nečasově vládě vyprodukovala mnoho špatného?

Proč od nich například neslyšíme kritiku Pirátů, kteří jsou společně se Zelenými hlavní neomarxistickou politickou silou v naší zemi a přicházejí s takovými chuťovkami jako například přednostní zaměstnávání lidí z LGBT komunity před lidmi tzv. normálními? (viz Piráti chtějí zaměstnávat lidi podle sexuální orientace!)

Proč od nich také neslyšíme kritiku politické korektnosti, neomarxismu, genderu, multikulturalismu? Vždyť právě toto jsou politické ideologie, které v současné době ohrožují svobodu a demokracii v západním světě nejvíc!

Nebo si snad dokonce přejí, abychom vlivem politické korektnosti, genderismu a multikulturalismu o tu těžko dobitou svobodu slova a demokracii přišli? Co pak chtějí, aby nás někdo kontroloval, co si myslíme a co si myslet a říkat nesmíme?

Já jim sice jejich názor neberu. A to právě proto protože jsem velký příznivec demokracie a svobody slova každého jedince. Ať si mají svůj vlastní politický názor. Ale ať nechtějí naopak zas oni brát můj politický názor mně nebo komukoliv jinému! Co pak je například z pohledu demokratů správné, když někdo z té nenávisti k politickému názoru druhých až tak moc zešílí, že brouzdá po sociálních sítích a jakémusi FB robotovi nahlašuje lidi z opačného myšlenkového tábora, aby je nějak zablokoval? Ne, to není demokraticky správné! Jestli se někdo považuje za příznivce svobody a demokracie, tak takovéto pochybné bonzácké aktivity zkrátka dělat nesmí! Jinak nemá právo se považovat za stoupence svobody a demokracie!

Takže vždy když vidím, jak někdo z uvědomělých rádoby elit takto slouží těmto politickým ideologiím, když kritizuje lidi proti těmto ideologiím bojující, vždy si řeknu. To asi nebude ten správný člověk, který bojuje za skutečnou svobodu slova a demokracii. To je člověk, který bojuje spíš za diktaturu. Tedy za diktaturu politické korektnosti. A tak zkrátka a dobře u mne klesne dolu minimálně o řády nul. A může se spolehnout na to, že až budu hlasovat v nějaké anketě popularity, že ho tam určitě nenapíšu.

Související články:

Kdo je větší snílek? Dominik Feri anebo já? Určitě já!

Jaká je největší new fake poslední doby? Já to vím!

Děkuji, ale piráta Bartoše za premiéra NE!

Piráti chtějí zaměstnávat lidi podle sexuální orientace!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pondělí 10.12.2018 11:17 | karma článku: 42,59 | přečteno: 2392x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88