Přiznání zastupitele L. Č.

Kvůli předvolební kampani založil jeden místní opoziční spolek na FB stránku z kategorie "přiznání místních politiků". A tak jsem i já přišel se svou troškou do mlýna. Ale dosud jsem se zveřejnění svých přiznání bohužel nedočkal.

A tak tedy tady jsou:

1) Přiznávám se k tomu, že jsem příznivcem a voličem našeho pana prezidenta Miloše Zemana. Ale také k tomu, že si myslím, že díky svým článkům na svém blogu https://liborcermak.blog.idnes.cz/  jsem mu i výrazně přispěl k letošnímu znovuzvolení.

2) Přiznávám se k tomu, že jsem i příznivce švýcarského spisovatele, badatele, cestovatele a záhadologa Ericha von Dänikena. Jeho knížky znám téměř nazpaměť, a dokonce jsem z něj v roce 1997 na střední škole maturoval z českého jazyka (díky seznamu vlastní četby). Sdílím jeho názor, že starověcí bohové, kteří ovlivňovali chod naší civilizace, byli ve skutečnosti mimozemští astronauté. A to si myslím o i takovém náboženství, které je milované pražskou kavárnou a sorosovci, to znamená i o islámu. Kromě toho se považuji za pokračovatele Ericha von Dänikena a myslím si o sobě, že díky svým více než 200 článků v rubrice "archeoastronautika" (https://liborcermak.blog.idnes.cz/?us=8162) jsem v tom jeden z předních v naší republice.

3) Přiznávám se k tomu, že na internet píšu genderově nevyvážené seriály pro děti a mládež (viz https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=676966 ), ve kterých jsou po vzoru skautského spisovatele Jaroslava Foglara hlavní hrdinové většinou chlapci a postavy mužského pohlaví.

4) Přiznávám se k tomu, že nesouhlasím s praktikami juvenilní justice po vzoru norské sociální služby Barnevernet. Odebírání dětí z vlastní rodiny má být jen z naprosto závažných důvodů nelidského týrání dětí. A nikoliv z často banálních a nesmyslných důvodů, jako se to často děje v zemích, které se Barnevernetem inspirovaly.

5) Přiznávám se k tomu, že nesouhlasím s adopcemi dětí do rodin, kde by je vychovávali partneři stejného pohlaví. Dítě má mít vzor klasické rodiny, a naopak nemá ve svém okolí trpět za to, že bylo přiděleno do nestandartní rodiny. Právo by v tomto případě mělo být v první řadě na straně dítěte.

6) Přiznávám se k tomu, že i přesto, že jsem v amerických prezidentských volbách od devadesátých let fandil vždy demokratickému kandidátovi, tak v posledních volbách jsem naopak fandil Donaldu Trumpovi a chystám se mu fandit i za dva roky.

7) Přiznávám se k tomu, že tvrdím, že politická korektnost by v demokratické společnosti vůbec neměla existovat. „Politická korektnost“ je v překladu „politická správnost“ a politická správnost je výsadou jen diktatur a nikoliv demokracií, kde platí svoboda různých názorů.

8) Přiznávám se k tomu, že nesouhlasím s multikulturní výchovou ve školách, neboť multikulturalismus je politická ideologie. A já zásadně nesouhlasím s tím, aby děti ve školách či v kroužcích a oddílech byly jakýmkoliv způsobem indoktrinovány jakoukoliv politickou ideologií.

9) Přiznávám se k tomu, že chválím všechny europoslance, kteří v Evropském parlamentu hlasovali proti potrestání Maďarska za jakési prapodivné ohrožení jakýchsi evropských hodnot (viz https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=678919).

10) Přiznávám se k tomu, že nahlašovače „nekorektních„ názorů na sociálních sítích přirovnávám k agentům STB a udavačům gestapu za 2. světové války.

11) Přiznávám se, že otevřeně vystupuji proti hlavním pražskokavárenským stranám, kterými jsou TOP 09, STAN, Piráti, Zelení a ty ostatní s nimi spřátelené. A nejlépe si přeji jejich pád do propadliště dějin.

12) Přiznávám se, že na své pěší výlety, kterých mám popsané v rubrice „výlety a tramping“ (viz https://liborcermak.blog.idnes.cz/?us=8150) a v dalších rubrikách, věnovaným svým dovoleným popsaných na 150, chodím většinou oblečený v maskáčovém oblečení. A to, ačkoliv vím, že v některých jiných evropských státech je toto oblečení prý údajně zakázané. A aby tomu nebylo málo, doporučuji ho nosit (kvůli vzoru v souladu s přírodou) i na oddílové výpravy dětem ze svého turistického oddílu, který už 20 let vedu.

A protože jsem vyznavačem foglarovské třináctky, tak za třinácté se přiznávám k tomu, že z těchto svých zásad nehodlám ustoupit ani v příštích letech.

Autor: Libor Čermák | čtvrtek 20.9.2018 2:00 | karma článku: 26,48 | přečteno: 644x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88