Prezident a velezrada? Ne! jen chce znát pravdu

Někteří politici nemají nic jiného na práci, než se neustále otírat o našeho pana prezidenta M. Zemana. Nedávno dokonce přišli s hypotézou, že když někdo chce znát pravdu, tak je to prý velezrádce. A oni jako nechtějí znát pravdu?

Jenom bych chtěl připomenout, že prezident republiky požádal BIS, aby zjistila, zda se na našem území někdy vyskytovala chemická látka novičok, kterou byl otráven jistý ruský agent. To je podle mého názoru postoj, který je naprosto v pořádku. Jde přeci o to zjistit, jestli je to pravda a nebo ne. Jenomže několik politiků ze STAN, TOP 09 a Němcová z ODS se domnívají, že pokud je něco v rozporu s něčím, co se nedá nazvat jinak než "pouhá hypotéza" některé západoevropské země, tak je to prý velezrada.

Vážený pane Farský ze STAN, vážení pánové Kalousku a Pospíšile z TOP 09, vážená paní Němcová z ODS a vážení všichni jim podobní. Vám jako nejde o zjištění pravdy? Nebo jste už všichni klesli tak hluboko, že jediné, co v české politice provádíte, je navážení se do našeho pana prezidenta? Co pak vám nevadí, že proti sobě obracíte značnou část české veřejnosti, tu, která dala našemu panu prezidentovi důvěru na dalších pět let? Pro Českou republiku tak neděláte vůbec nic pozitivního. Vždyť ani vaše strany pro ni nic takového nedělaly, když byly v "Době nečasu" ve vládě. Hospodářsky jste nás v té době západní Evropě nepříblížili ani o píď. Jen jste se snažili o to, aby se zde lidem dařilo hůř a hůř. A teprve, až když jste odešli od válu, tak se to konečně hospodářsky rozjelo. Jenomže vy chcete škodit dál. Na tom, kde je pravda, vám nezáleží. A jenom byste se naváželi do lidí, kteří toho pro ČR udělali tisíckrát víc než vy.

Když vidím, co v poslední době tito topkařsko-stanisti a jim podobní politici dělají, říkám si, že až se je jednou podaří vymést z české politiky, měl by to možná být i důvod pro vyhlášení nového státního svátku. A nadruhou stranu, když vidím, že někdo pracuje pro ČR s takovým nasazením, jako současný pan prezident, měli bychom ho podpořit, jak nejvíc to jde. Ať mu zdraví ještě dlouho slouží, aby on mohl dlouho ještě sloužit nám.

Související články:

Je kavárenská "sametová revoluce" 2018 skutečně tak masová?

Mezi Drahošovými voliči se rozšiřuje strašný nešvar

Němcová, Kalousek, Feri a jím podobní: Ven z politiky!

Šli byste demonstrovat za jednostrannost ČT? Já tedy ne!

Byla to stávka za nezávislá média a nebo proti nim?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | středa 28.3.2018 18:02 | karma článku: 35,53 | přečteno: 760x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88