Potěšilo mne ocenění ředitelky Ivanky Kohoutové

Na včerejším ocenění prezidentem republiky mne potěšilo mnohé. Všichni si své medaile a řády jistě zasloužili. Ale zvlášť mne potěšilo ocenění ředitelky Střední zdravotnické školy Ivanky Kohoutové za boj s netolerantní ideologií.

viz https://zpravy.idnes.cz/statni-vyznamenani-zeman-rad-bileho-lva-hrdinstvi-zasluhy-paw-/domaci.aspx?c=A181028_163207_domaci_brzy

Když jsem sledoval onen pověstný soudní spor mezi výše zmíněnou ředitelkou Ivankou Kohoutkovou a tou somálskou studentkou o to, jestli ve škole nosit nebo nenosit ten jejich hidžáb, vždy jsem byl na straně paní ředitelky. Je dobře, že ten soudní spor paní ředitelka vyhrála. A je také dobře, že za svůj boj byla odměněna Medailí za zásluhy přímo prezidentem republiky panem Milošem Zemanem.

Když jsem totiž ten šílený soudní spor sledoval, měl jsem pocit, že současně sleduji 13. díl seriálu Macha a Šebestové "Ukradené sluchátko" (viz http://www.pohadky-a-filmy.cz/pohadka/mach-a-sebestova/13-ukradene-sluchatko). Akorát s tím rozdílem, že ty dva obry, kteří si tímto způsobem chtěli něco vymoci, tentokrát nepředstavovali Horáček s Pažoutem, ale paní Šabatová s již zmíněnou somálskou studentkou. A tak jsem rád, že v tomto případě i teď můžeme společně s Machem a Šebestovou říci: "To je, pane, ředitelka, jak má být, trvala na správných zásadách a nedala se zviklat."

Proto musím pana prezidenta opět pochválit. Tentokrát za toto ocenění. A do budoucna si přeji, aby takovýchto bojovníků proti pronikání multikulturalistických a neomarxistických jevů do naší společnosti a proti pronikání netolerantních nábožensko-politickým ideologií, které vychází z kultur s tou naší neslučitelných, bylo takto oceňováno víc.

Související články:

Kdo nejvíc pokazil státní svátek? Ten křikloun z Národního muzea

Pěší výlet Prahou ke 100. výročí vzniku republiky

Braňme naší demokracii, ať ji neohrozíme jako někde na západě

Navážeči se do prezidentem oceněných osobností tu zavádí nechutnou kulturu!

Jak vidím budoucnost českého státu v příštích 20. letech?

 

Autor: Libor Čermák | pondělí 29.10.2018 13:30 | karma článku: 39,42 | přečteno: 1239x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88