Pochvala České televize za "Skautskou poštu"

V posledních týdnech jsem se několikrát vyjádřil kriticky k České televizi. Ale když se mi něco líbí, co v ČT vzniklo, tak si myslím, že je dobré ji zas naopak pochválit. A tím je seriál na dětském kanálu "Skautská pošta".

Za některé pořady je třeba ČT pořádně pokárat. Například za reportáž ve "Zprávičkách", kde se stranilo Palestincům (viz můj článek "Samozřejmě, že jsem proto, aby ČT kvůli Zprávičkám klepli přes prsty". Nebo za reportáž o dětských konvertitech k islámu, kde místo rad zoufalým rodičům, co s dítětem, když propadne sektářství, se naopak stavili na stranu ideologie, která pohltila onu dětskou oběť, viz "Takovéto reportáže by se ČT měly tvrdě zakázat!"

Ale kromě takovýchto pochybných reportáží si musíme přiznat, že když někdo v ČT chce, dokáže vyrobit pořad, kde namísto "pokrokových" ideálů neomarxismu se naopak dokážou zaměřit i na zdravé vlastenectví. A takovým pořadem se mi zdá být seriál "Skautská pošta".

Tento seriál jde na dětském programu "Déčko" každé úterý odpoledne. A to bohužel v době, když jsem zrovna v práci. Ale naštěstí ho lze sledovat i na internetu, a to na adrese "https://decko.ceskatelevize.cz/skautska-posta". Je to pořad, který se nezabývá jen českým skautingem, ale i českou historií. A zvláště 100. výročím vzniku Československa a osobnostmi, které při jeho vzniku stály. Zatím bylo odvysíláno sedm dílů tohoto seriálu. A jsem strašně rád, že ani v jednom zatím odvysílaném dílu jsem nenašel nic, co by nějakým způsobem propagovalo neomarxistická a multikulturalistická témata, ale naopak témata vlastenecká.

Přejme si, aby právě takovýchto pořadů vznikalo v ČT co nejvíce. A také, aby na podobné vlně pracovali pro naše lidi i ti, o kterých tento seriál je, a to skautští vedoucí. Aby i ti na místo podivných neomarxistických "vymožeností" pěstovali ve svých svěřencích ono tolik dnes potřebné zdravé vlastenectví.

Související články:

Samozřejmě, že jsem proto, aby ČT kvůli Zprávičkám klepli přes prsty

Takovéto reportáže by se ČT měly tvrdě zakázat!

Jsem proti multikulturalistickému předělávání dětských knížek

O razítko "genderově vyvážené" fakt nestojím

Ty bys svojí práci správně neměl vůbec dělat. Z politických důvodů.

Pane Drahoši, víte, co je a co není skauting?

Jsou dnešní filmaři lepší než za první republiky? V žádném případě!

Chraňme naše děti před multikulturní výchovou

Mají pedagogové indoktrinovat multukulturalismus nebo pěstovat vlastenectví?

Vám také vadí reprízování Chalupářů? Mne tedy rozhodně ne!

Autor: Libor Čermák | čtvrtek 18.10.2018 6:28 | karma článku: 16,27 | přečteno: 468x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88