Odmítám rádoby elitáře, kteří nadávají lidem za to, co volili

V posledních době slyším stále častěji, že někteří rádoby elitáři nadávají lidem do různých věcí za to, že volili Zemana a nikoliv politiky tzv. "demobloku". Takže vážení, uvědomujete si vůbec, že voličova volba je věcí posvátná? 

A tudíž je absurdní někoho kritizovat za to, že volil tak a ne jinak! To přeci dělají jen ti, kteří jsou frustrovaní z výsledku voleb, že nevyhráli a nemají žádné hlavní slovo. Pokud chce někdo po volbách nadávat lidem za to, že volili Zemana, Babiše a nikoliv Drahoše, Kalouska nebo Bartoše, tak mají být přeci na prvém místě kritičtí sami k sobě.

Jak to například, že nedokázali přesvědčit voliče, že politika veřejných prací (zdarma) pro nezaměstnané (jak je kdysi prosazovala a dokonce na chvíli prosadila TOP 09/STAN, když byla ve vládě), je něco pro naše lidi úžasného? Jak to, že například nedokázali přesvědčit voliče, že přísná politická korektnost, kdy jsou dokonce lidi za její porušení trestáni, je lepší než svoboda slova? A jak to, že nedokázali například voliče přesvědčit o tom, že politika dělaná pro elity a městské liberály je lepší než politika dělaná pro běžného pracujícího člověka, rodiny s dětmi a důchodce?

Mne například nepřesvědčili! Já jsem z celé své duše odpůrcem jakýchkoliv nucených prací, dále jsem z celé své duše odpůrcem toho, když někdo chce někoho trestat za jeho názor. A samozřejmě jsem naopak z celé své duše příznivcem politiky pro běžného pracujícího člověka (aby důstojným způsobem stoupala jeho životní úroveň). Také jsem příznivcem politiky pro rodiny s dětmi a samozřejmě jsem také proto, aby důchodci za to, že celý život pro náš stát pracovali, tak aby neživořili. Toť mé hodnoty, za které chci bojovat. A protože máme (snad pořád ještě) svobodu a demokracii, tak mi nikdo na světě nesmí nadávat za to, že jsem volil tak, jak jsem volil. Jestliže mne on nedokázal přesvědčit, tak ať potom nadává jedině sám sobě.

Související články:

Mým politickým vzorem nejsou pražskokavárníci ani milionáři, ale politici typu Zemana

Brusel ani západní Evropa už nejsou pro nás vzorem demokracie!

Děkuji, ale chystanou "elitovou revoluci" za svou v žádném případě nepovažuji!

I přední záhadologové vystupují proti politické korektnosti

Autor: Libor Čermák | neděle 7.7.2019 15:23 | karma článku: 38,88 | přečteno: 1218x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88