Ničitel květin z Národní se o demokracii bojí na špatném místě!

Ničitel květin z Národní třídy prohlásil, že lidé typu Babiše a Zemana prý udělají z demokracie v Česku věc minulosti. Podle něj. Podle mne chce udělat v Česku z demokracie věc minulosti někdo zcela jiný. Tzv. městští liberálové. 

Pořád nechápu, kam na to ti tzv. aktivisté chodí, že demokracii podle nich prý nejvíc ohrožuje Zeman z Babišem: "Oni jsou ztělesněním antidemokratického, nacionalistického, populistického a velmi nebezpečného hnutí, které u nás roste. Jestli si nedáme velký pozor, a obávám se, že si ho vůbec nedáváme, tak tou svou salámovou metodou udělají z demokracie v Česku do několika let věc minulosti." (viz https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/demonstrant-kvetiny-od-zemana-a-babise-vyhodim-znovu_510026.html). To neříkám já. To prohlásil v rozhovoru ten, co házel 17. listopadu 2018 na Národní třídě květiny do koše.

Vážený házeči květin do koše, abyste věděl, já se také bojím ohrožení demokracie a svobody slova v Česku. Ale rozhodně ne z té strany, kterou uvádíte vy. Máme tady daleko větší ohrožení svobody a demokracie! A to ze strany tzv. městských liberálů. Těch, co kopají za tzv. politickou korektnost a s ní spojený genderismus a multikulturalismus. Tato sorta lidí ohrožuje demokracii a svobodu slova nejen u nás, ale minimálně v celé Evropě. A to mnohem víc než nějaký Babiš se Zemanem.

Jsou to právě tzv. městští liberálové, kteří usilují o to, aby, když někdo řekne něco politicky nekorektního, aby proti němu byly učiněny nějaké represálie. Je takové jednaní důkazem toho, že usilují o zachování svobody a demokracie? Ne, v žádném případě! Na prosazování represálií za projevený názor nic demokratického není!

A tak pokud dnes chce někdo bojovat za skutečné zachování svobody a demokracie v Česku, ať bojuje hlavně proti těm, kdo tu chtějí prosazovat tu jedinou politickou správnost, které se pro zamaskování výrazu říká "politická korektnost". A proti těm, kdo chtějí za "nesprávné" projevení názoru prosazovat jakékoliv represe. 

Související články:

Cože? Ona ta multikulturní výchova ve školách ještě pořád není zakázaná?

Házeče květin do koše je třeba odsoudit hlavně morálně

Jaké novoroční předsevzetí by si do nového roku měla dát "pražská kavárna"?

Kdo že je jedinou výspou demokracie? Že by jen ta liberální?

Bojím se, že ze sorty lidí, co včera řádila na Národní, může jednou vzejít něco hrůzného

Autor: Libor Čermák | pondělí 14.1.2019 11:32 | karma článku: 36,51 | přečteno: 796x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88