Nestojím o mediální manipulaci

Také máte někdy pocit, že média manipulují veřejnost právě proti těm názorům, které zastáváte zrovna vy? Mě se to stává často. Asi bych lhal, kdybych řekl, že se mi to líbí.

Dám několik příkladů:

 

Například už několikrát jsem naše média přistihl, jak se vysmívají nebo dokonce dehonestují ty, kteří se snaží upozornit na nebezpečí islamizace v Evropě. Pokud si například někdo myslí, že já budu s otevřenou náručí vítat nějaké vyznavače nějakého cizáckého náboženství, které mne, jako křesťana, bude považovat nejen za nevěřícího, ale dokonce za něco podřadnějšího, něž jsou oni a chtěli by se chovat, jak kdyby byl středověk, tak je silně na omylu.

Příklad číslo dvě. Pokud si bude někdo myslet, že já budu schvalovat nechvalně známé metody tzv. juvenilní justice, jaké v současné době například používá k dětem a jejich rodičům norský Barnevern a jim podobné pochybné sociální služby, tak je také silně na omylu. Naopak já každého, kdo tyto zrůdné metody schvaluje, považuji za silně nechutného.

A konečně příklad číslo tři. Osobně nechápu, proč bych si neměl vážit našeho současného prezidenta Miloše Zemana, když mi připadá, že když ten něco řekne, tak to většinou vždy nazve pravým jménem. A tak bych mohl klidně pokračovat dál.

Proto vyzývám naše média. Přestaňte manipulovat s tím, co si mají lidi myslet a co ne. O tom, co si myslím já, mám jasno. A tak mne vždycky naštve to, když slyším média manipulovat proti mému názoru. Hlavním posláním médií by mělo být informovat a ne manipulovat!

 

Související články v rubrikách:

Politika a společnost

Ne islamizaci Evropy

Ne juvenilní justici

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | středa 4.2.2015 7:06 | karma článku: 38,33 | přečteno: 1536x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88