Ne štvavé kampani proti prezidentovi Zemanovi

Jsem zásadně proti štvavé kampani proti prezidentu Zemanovi. Jsem rád, že ho máme za prezidenta, protože pro naši zemi už toho ve své současné funkci dělá hodně.

I kdyby nic jiného, tak především má můj obdiv za to, jak se mu podařilo odstavit od vládních koryt pány Ference a Lorence, pardon tedy Kalouska s Nečasem. Místo nich pak přišli vlády nové, vlády naděje, které na rozdíl od těch výše uvedených rozpumpovávají hospodářský růst.

Také se mi líbí, že jezdí po světě, kde narozdíl od svého předchůdce nekrade pera, ale místo toho domlouvá nové zakázky pro české podnikatele a zahraniční investice do naší země. Jsou potřeba.

A že se vyhradil na adresu několika Rusek? Prosím vás, vždyť to jsou jenom Rusky. A kdyby někdo něco takového, jako ony, udělal v naší katedrále svatého Víta, asi bych si o něm také myslel dost nepěkné věci. Měli to podle mého názoru udělat někde jinde a nikoliv přímo v chrámu Páně.

A tak i přesto, že tu někdo dělá štvavou kampaň, jsem nejvíc rád, že prezidentem naší země není nikdo ze stáje pana Kalouska s Nečasem. Ti akorát brali lidem naději do budoucna. Jsem rád, že je to právě Miloš Zeman, kdo byl občany České republiky zvolen prezidentem. Ano, volil bych ho znova.

 

Související články:

Stydím se za házeče předmětů na prezidenty

Konečně máme prezidenta, jakého potřebujeme

Rubrika: Politika a společnost

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | středa 31.12.2014 6:37 | karma článku: 39,24 | přečteno: 1719x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88