Můžou za islámský zákaz zobrazování bytostí mimozemšťané?

Jak známo, muslimové mají zakázáno zobrazovat živé postavy a zvláště ty náboženské. Domnívám se, že za tímto podivným zákazem by klidně mohl stát nějaký archeoastronautický aspekt.

Je rok 1968 a mezi světovými bestsellery zažívá boom zvláště jeden. Vzpomínky na budoucnost od Ericha von Dänikena. Tento autor v této knize zpopularizoval záhady a zvláště myšlenku, že naše planeta byla v dávných dobách navštívena příslušníky jiných vesmírných civilizací. Od té doby pan Däniken tuto myšlenku stále rozvijí a spolu s ním i další badatelé. Jednou z indicií o této myšlence můžou být nejrůznější záhadné zobrazení bytostí, o kterých nevíme, o koho vlastně šlo. Připomeňme si například podivné sochy na Velikonočním ostrově, četné petroglyfy s bytostmi ze skafandry nebo anténkami na hlavě, mayská, incká, aztécká, egyptská, čínská, polynéská a další zobrazení údajných bohů. A mnoho dalších.

Teď si přestavme, že nějaká vesmírná civilizace, která sem takto tehdy létala, byla před tisíciletími na obdobné civilizační úrovni, jako jsme teď my. Také se jim tam objevil nějaký jejich „däniken“ a také přišel s myšlenkou, že ty jejich prastará zobrazení podivných bytostí budou spíš než bohové nějací cestovatelé z vesmíru. A teď ta civilizace vyspěje na úroveň, že je schopná cestovat vesmírem až k nám. Přistanou a zdejší primitivní společnost je začne považovat za bohy. To se těm astronautům samozřejmě bude hodit do krámu. A tak, aby si zdejší společnost omotali ještě víc kolem prstu, vymyslí jim i nějaké to náboženství.

A teď si vzpomenou, jak že to bylo tenkrát u nich? Když se přišlo na to, že ty jejich dávná zobrazení bohů nejsou žádní bohové, ale astronauti z vesmíru, které jejich předkové jen špatně pochopili. Co když se někdy někdo takový objeví v budoucnu i zde? A tak zkrátka lidem zakázali zobrazovat božstva, aby pravou podstatu původců toho jejich náboženství v budoucnosti neohrožoval žádný případný archeoastronautický badatel.

A tak se tento zákaz například dostal až do Koránu. A dnešní muslimové se jím stále řídí. A to dokonce tak, že bourají sochy Budhů v Afghánistánu, či starověké památky v Mosulu, Ninive či Palmýře. Proč by to tak nemohlo být? Proč by onen zákaz nemohla být jen taktika, aby nebylo tak jednoduché rozpoznat skutečné původce jejich náboženství?

Související články:

Co, když je islám tajnou zbraní mimozemšťanů proti lidstvu?

Jsou tyto havárie UFO neúspěšné návraty anunnakiů a islámských džinů?

Pomáhaly Mohamedovi létající talíře?

Co když černý kámen muslimů pochází z havárie UFO?

Byl Prorok Mohamed kontaktérem s mimozemšťany?

Na islámské fundamentalisty bych nasadil mimozemšťany

Autor: Libor Čermák | pátek 9.10.2015 10:26 | karma článku: 21,50 | přečteno: 1251x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88