Multikulturisté nám zase chtějí potlačovat vánoce

Slýcháme o tom snad každý rok před vánoci. Někde odmítnou vystavit školní jesličky, jinde zruší vánoční stromek na náměstí, jinde přejmenují vánoční trhy na zimní. A teď nejspíš začíná další kolo.

Například v jedné italské škole zrušili letos vánoční koncert. Proč? Že by se jim tyto koncerty nevedly? Omyl. Ve škole je prý až 20 procent dětí nekřesťanského vyznání a tudíž by prý muslimové mohli brát vánoční koncert jako provokaci. A ředitel školy, kterého za to kritizoval dokonce i samotný italský předseda vlády Matteo Renzi, prohlásil, že pokračování vánočních tradic v jeho škole není prý v duchu multikulturismu.

Aha. A tak se ptám, když už se něco nazývá „multikulturismis“, co že to má vlastně společného s kulturou? Když to má být něco, co má kulturní tradice potlačovat, tak by se to spíš mělo nazývat „antikulturismus“. I ta naše původní evropská kultura s křesťanskou tradicí je také kultura, ať se to multikulturistům nebo musulmanům líbí nebo ne.

Proto si nenechme pokazit vánoce nějakými zblblými multikárami. Vychutnávejme si celý advent i vánoční dobu nejlépe, jak jen to jde. A každého, kdo by na ně chtěl narazit takovéto hlupácké multikulturní moresy, tvrdě kritizujme. A dejme si ze všech sil pozor, aby toto pochybné obohacování evropské kultury naopak neochuzovalo tu kulturu naši, ve které jsme vyrostli a tu, kterou máme rádi.

Zdroj: http://www.ceska-justice.cz/2015/12/multikulturalismus-v-italii-zpivani-vanocnich-koled-je-nebezpecna-provokace-zakazuje-se

http://www.theguardian.com/world/2015/nov/30/christmas-is-cancelled-italians-outraged-over-school-decision-to-ban-festivities

Související články:

Urážliví náboženští magoři nemají do našich vánoc co mluvit

Brusel by se neměl přizpůsobovat magorům

Hodí se muslimové do multikulti světa?

Vánoční doba 2015 (seriál)

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Autor: Libor Čermák | středa 2.12.2015 9:45 | karma článku: 42,20 | přečteno: 3022x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88