Lidi, hlavně nezblbněte kvůli jedné medaili!

Tak mi to připadá, že tzv. "pražská kavárna" se v současné době opět snaží otočit lidi proti panu prezidentovi, a to kvůli naprosto dětinskému důvodu, jakési neudělené medaili.

Řekněte si popravdě, kdo z vás ještě před dvěma týdny znal jakého si pana Bradyho? Já tedy ne. Kdybyste se mne tehdy zeptali na to, co nebo kdo je to Brady, asi bych vám jako aktivní záhadolog odpověděl, že je to obec na severu amerického státu Montana, kde v roce 1953 možná došlo k údajné havárii neidentifikovaného létajícího objektu UFO (viz podrobnosti  http://www.ufoevidence.org/documents/doc1679.htm). Nyní jsem se ještě dozvěděl také to, že je to i jakýsi český emigrant z Kanady, co prý přežil holocaust a co je i zároveň strýčkem jistého pana ministra. Tímto článkem nechci v žádném případě snižovat jeho zásluáhy za přežití holocaustu! Naopak! Hluboce si ho samozřejmě vážím. A to stejně jako si hluboce vážím i každého jiného z těch tisíců a milionů lidí, kteří, ať už holocaust přežili nebo nepřežili a zároveň mají tu smůlu, že nejsou zrovna příbuznými s žádným ze současných politiků. A tak kdo ví, zda si proto někdy někdo na ně vzpomene, aby těm tisícům a milionům lidí dal za to také nejvyšší české vyznamenání. 

Ale, aby takováto situace měla dokonce zabečet v našem státě proti našemu panu prezidentovi ing. Miloši Zemanovi? Snad mi nechcete říci, že národ, který se svého času nedokázal pořádně spojit, jako za Sametové revoluce, ani proti Kalouskovi s Drábkem (a dalším ministrům za TOP09+STAN), když jako členové Nečasovy vlády páchali vůči našim spoluobčanům jednu nehoráznost za druhou, by se najednou dokázal otočit proti nějakému politikovi, a to jen kvůli titěráčnosti typu "Anton Špelec, ostrostřelec"? To snad nemůže nikdo myslet vážně. A lidi, vy, kteří jste se kvůli tomu najednou začali chovat jako ovce pražské kavárny, mám pro vás jen jediný vzkaz. Vezměte, prosím, rozum do hrsti.

Související články:

Členové tzv. "pražské kavárny" pro mne na rozdíl od M. Zemana nejsou morální autoritiou

Pánové umělci, navážet se do prezidenta, stojí vám to za to?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pátek 28.10.2016 6:13 | karma článku: 39,13 | přečteno: 1197x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88