Lidé, jako imám Sami abú Jusúf, nemají ve vyspělém světě co pohledávat

Vy, kteří uvažujete podobně jako kolínský imám Sami abú Jusúf, že si znásilněné ženy mohly za sexuální napadení muži arabského a severoafrického původu, tak nejste inteligentní živočichové.

To si přestavte, že se nějaký muslimský duchovní z Kolína nad Rýnem zastal těch sexuálních zrůd, co znásilňují ženy. A odůvodnil to tak, že si za to postižené můžou sami. Například tak, že ženy prý nejsou zahalené a používají parfémy. Jestliže někdo může takto přemýšlet, jsem přesvědčen, že se nejedná o inteligentní bytost, ale o zvíře. Zvířata, ty přeci jednají pudově. A ne inteligentní bytosti!

O inteligentním živočichovi se dá přeci uvažovat, že dokáže předvídat následky svých činů a tak se snad i ovládnout. Ale ti dotyční násilníci se ovládnout zkrátka nedokázali. A tak se domnívám, že to jsou buď psychicky vyšinutí jedinci a nebo to namísto lidí jsou zkrátka jen zvířata.

Takže jestliže se pane imáme a všichni vám podobní neumíte ovládnout, zapomeňte na to, že byste se někdy stal součástí vyspělé planetární civilizace. Já osobně si představuji vyspělou planetární společnost takovou, kde kromě vyspělé vědy a techniky panuje mír a porozumění mezi lidmi, nekoná se tam žádné ponižování na základě pohlaví, nikdo tam nedělá takové praktiky, jako je například zrůdné islámské právo šaria, nikdo tam nikoho neponižuje na základě jeho jiné náboženské víry a nikdo tam žádnou náboženskou víru nešíří i za cenu zbraní. Vím, že tato představa vyspělé planetární civilizace není v souladu islámskou vírou. A tak to jedině svědčí o tom, že islám do vyspělé planetární civilizace nepatří.

Zdroj: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/392330-za-obtezovani-si-mohly-poloobnazene-navonene-zeny-rekl-salafisticky-kolinsky-imam.html

Související články:

Pudově se, paní Žilková, chovají zvířata

Co je mi nejdivnější na uprchlické vlně?

Byl by zákaz islámu omezením náboženské svobody?

Na islám je třeba pořádné filipiky

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | středa 20.1.2016 20:09 | karma článku: 37,39 | přečteno: 1200x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88