LGBT aktivisti do škol v žádném případě nepatří

S blížící se návštěvou Viktora Orbána v Praze se oživují i některá nařízení jeho vlády, která se nelíbí tzv. aktivistům. S jeho zákazem předvádění se LGBT aktivistů na školách však naprosto souhlasím.

To bylo humbuku a křiku ze strany nejrůznějších aktivistů. Vzpomínáte na to? Když vláda Viktora Orbána v Maďarsku zakázala přednášky LGBT na školách. Jako kdyby přednášky takovýchto to aktivistů ve vzdělávacích institucích by měly být něco normálního. Cože? Něco takového jako aktivisti na školách být normální? Nad takovými věcmi lze jen kroutit hlavou.

Chceme přeci kvalitní školství. Proto i já jsem přesvědčený, že pokud má někdo do škol a dalších vzdělávacích institucí chodit přednášet například o takových věcech jako jsou změny pohlaví, tak to musí být jedině lékař, a to, pokud možno někdo s dlouholetou praxí, nejlépe chirurg, který dětem dokáže vysvětlit, že každá operace (i ta sebebanálnější) s sebou nese vždy rizika. A co pak ty složitější? Ty samozřejmě ještě víc. Ale v žádném případě by to neměl být nějaký amatérský aktivista, který se s medicínou setkal tak akorát, když byl sám na nějaké prohlídce u lékaře.

Takže kvůli zkvalitňování školství a z výše uvedených důvodů s takovým to nařízením souhlasím. A navíc by to nemělo platit jen pro LGBT aktivisty, ale i pro ty ostatní typu klimatických, multikulturalistických, genderových, BLM a dalších. Pokud má někdo chodit do škol na besídky, tak jen skutečný odborník s mnohaletou praxí a zkušenostmi.  

Autor: Libor Čermák | úterý 28.9.2021 11:30 | karma článku: 37,42 | přečteno: 1023x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88