Kvóty schváleny. Co teď?

Není moc věcí, ke kterým je česká společnost jednotná. Ale jsou i výjimky. A jednou z nich je přístup k nelegálním islámským imigrantům. Proti jejich přijímání je asi 90 procent našeho obyvatelstva

A teď najednou nám sem chtějí evropští ministři vnitra nacpat asi 3000 takovýchto lidí. Jak by se měl obyčejný Čech postavit k tomuto nařízení? Měl bych pár nápadů.

  1. Je třeba, abychom si neustále připomínali všechny nedemokratické přístupy, které preferuje islámské náboženství. Například pochybné právo šarija, bití žen, netolerance k jinověrcům a tak bych mohl pokračovat.
  2. Je třeba, abychom se nepodali islamofilnímu multikulturismu. Žádná muslimská urážlivost pro nás nesmí existovat! To oni si musí zvykat na nás a naši kulturu. Ne my na ně.  
  3. Žádnou podporu šíření islámu! Kdykoliv nějaký musulman přijde například s nápadem postavit někde mešitu či islámskou modlitebnu, je třeba ho poslat někam a nebo mu připomenout, že kromě islámu existují i jiná hezčí a dokonce i lepší náboženská vyznání.
  4. Dále se domnívám, že je třeba, aby každý uprchlík, který by chtěl na základě kvót získat pobyt na území ČR, podepsal prohlášení, že se vzdává života v souladu s Koránem, ve kterém je několikrát opakovaně uvedena nenávist k jiným než muslimským náboženským vyznáním. 
  5. Na rozdíl od těch cizáckých je třeba si neustále připomínat ty naše původní české tradice. A jsem i pro to, kdyby se teď oživily i některé polozapomenuté straší tradice. To, aby nás to všechno více semklo.
  6. Také je třeba nevolit ty politiky, kteří jsou pro islamofilní multikulturismus. Pozor, záměrně neříkám strany, ale politiky. To proto, že v jednotlivých stranách můžou být k této problematice lidi různých názorů. A bohužel i některé strany, které mají úplně jiné politické starosti, tito multikulturní nadšenci též infiltrovali.
  7. A především ukazovali to, o čem jsem psal, že je v tom česká společnost relativně jednotná. Tedy sounáležitý odpor k islamizaci a islamofilnímu multikulturismu.

Buďme teď jednotní a stojme pevně za svými názory.

 

Související články:

Češi prý nemají zkušenost s islámem a přeci se ho bojí.

Kolikže muslimů podporuje Islámský stát?

Multikultipropagandu? Ne! Děkuji.

Rubrika: NE islamizaci Evropy

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | úterý 22.9.2015 20:28 | karma článku: 38,65 | přečteno: 1585x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88