Konečně máme prezidenta, jakého potřebujeme

Možná mne za to spousta lidí nebude mít rádo, ale já tvrdím, že konečně máme prezidentem člověka na správném místě. Vždy, když někde promluví, tak mi doslova mluví z duše.

wikipedie

Vím, že jsou lidi, kteří s Milošem Zemanem nesouhlasí. Především se jedná o politiky z jiných politických směrů, kteří možná ještě dnes nemůžou přenést přes srdce, že jejich miláčkové nebyli zvoleni hlavou státu. A tak rejpou a na současném prezidentovi hledají každou smeť. A tak po každém jeho projevu můžeme narazit na projevy nesouhlasu. Ne, já se na jejich stranu nedám. Já jsem toho názoru, že máme za prezidenta chytrého člověka, který ví co chce a o čem mluví. A většinou také s jeho slovy souhlasím.

Ano, jsem pro to, aby se investovalo do průmyslu a podobných odvětví. Ano jsem proto, abychom byly k Evropské unii a k euru otočeni čelem. Ano, jsem, pro to, aby ministři byli i odborníci na danou oblast. Ano, a také s ním souhlasím, že mnohé podivné směrnice EU jsou nesmyslné. Je to jeden z mála lidí, jenž se může pochlubit tím, že jako premiér naší země postavil naší ekonomiku na nohy. Proto si myslím si, že ta vize, kterou má on, je ta z těch správnějších a já jen marně hledám ty věci, se kterými bych s ním nesouhlasil.

Jsem proto přesvědčen, že konečně máme prezidenta, kterého narozdíl od jeho předchůdce, budeme moci řadit mezi ty lepší hlavy našeho státu. A inspirace, kterou dává našim i zahraničním politikům, je podle mého názoru dosud médii i politiky nedoceněna.

 

Související články:

Jaká byla vize budoucna v Zemanově vánočním projevu?

Vy hodláte poslouchat na Nový rok Klause?

Poděkování prezidentovi M. Zemanovi

Kdo, že útočí na svobodu slova? Zeman?

Rubrika: Politika a společnost

Autor: Libor Čermák | čtvrtek 27.2.2014 6:07 | karma článku: 29,80 | přečteno: 1636x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,55

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88