Jste dokonalejší bytost, než byl Mohamed?

Umíte si představit, že člověk, který přepadával karavany a kázal nenávist k jiným náboženstvím, by byl víc duchovnější bytostí, než kdokoliv ten, kdo vyznává lásku k bližnímu? Já tedy ne.

A přesně takovým člověkem byl Mohamed. Člověk, který se nijak nezříkal násilí, což se promítá i do celého jeho náboženství. Možná, že se o něm učí, že to byl náboženský reformátor, kterému byl zjeven Korán a vlastně celá islámská víra. Ale co je to islámská víra? Jednak je to snaha o vítězství tohoto náboženství nad celým světem. Ale pokud jste jiného náboženského vyznání, i přesto, že to vaše náboženství třeba hlásá lásku k bližnímu nebo sounáležitost  s ostatními, tak jste zkrátka pro islám nevěřící a méněcenní, než muslimové. Islám je také celá řada doslova hnusných praktik, jako je třeba pochybné právo šaria, jehož součástí je i bičování, kamenování, sekání končetin, nechutné chování k ženám a nechutné tresty smrti. A mnohé dalšího.

Když se tak nad tím zamyslím, tak ten, kdo tohle zavedl, v žádném případě nemohl být větší duchovnější bytostí, než ten, kdo takovéto praktiky odsuzuje. Kdybych já byl zakladatelem nějakého světového náboženství, rozhodně bych svým ovečkám dělat takovéto zvěrstva nepřikázal. A domnívám se, že každý normální člověk, také ne. Proto si myslím, že každý, kdo bojuje proti všem takovýmto „islámským chuťovkám“, je daleko dokonalejší a duchovnější bytostí, nejen než kdejaký muslimský imám, ale než i ten jejich Mohamed. Přidejte se také i vy do tohoto slovního boje. A dokažte tak, že jste daleko lepším člověkem než kdejaký machometán.

 

Související články:

Proč se Češi bojí islámu?

Co, když je islám tajnou zbraní mimozemšťanů proti lidstvu?

Potřebujeme náboženství boje?

Varoval Ježíš i před Mohamedem?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | sobota 29.8.2015 7:41 | karma článku: 34,34 | přečteno: 1125x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88