Jak si vůbec někdo může přát konec demokracie v Česku?

Nejprve to bylo jakési ženské lobby, co zažalovalo kněze P. Piťhu za upozornění na to, jaké nebezpečí pro demokracii znamená Istanbulská úmluva a teď jakási děva narušila mši kardinála Dominika Duky. To si přejí konec demokracie?

Je mi z toho smutno, jak 29 let po pádu jednoho totalitního nedemokratického systému se někteří aktivisté snaží, aby byl u nás vybudován další politický systém na bázi totalitního nedemokratického režimu. Tentokrát na bázi neomarxismu. Když si vybavím, co všechno si přeje tzv. Istanbulská úmluva v její důvodové zprávě: například:

1. Odebírání dětí ze svých rodin, ke kterému bude stačit i křivé obvinění.

2. Příkaz rodinám vychovávat své děti bezpohlavně.

3. Za pouhý nesouhlas deportování do výchovně-pracovních táborů

4. Nadvláda homosexualistů nad ostatními

5. Indoktrinace touto politickou ideologií dětí ve školách

6. Stavění mužů a žen proti sobě.

7. Když k tomu dodám ještě ten jejich tolik proklamovaný multikulturalismus, vše připomíná tu nejhorší noční můru, jaká se může člověku zdát.

(viz https://www.novinky.cz/domaci/485604-homosexualove-budou-prohlaseni-za-nadrazenou-tridu-kazal-v-katedrale-pitha.html)

Nemůžu si pomoci, ale mě, jako demokratovi a zastánci svobody názoru a vyjadřování se nic z toho výše uvedeného zásadně nelíbí. Vám snad ano, milí čtenáři? Jestli ano, tak jste u mě zkrátka a dobře ztratili kredit demokrata. Takové věci do demokracie prostě nepatří! To patří jen někam do totalitního systému! A tak se ptám, to je někdo tak posedlý tím, aby se takovéto věci, které vyžaduje důvodová zpráva Istanbulské úmluvy, chtěl zavést?

Když byla nastolena komunistická diktatura v únoru 1948, také si ji tenkrát mnoho lidí přálo. A také mnozí lidé měli radost z politických procesů v 50. letech. To se myšlení českých lidí za těch 70. let vůbec nezměnilo? Pokud by to měla být pravda, tak nezbývá nic jiného, než nad takovými lidmi pořádně ohrnout nos.

Další zdroj: https://www.novinky.cz/domaci/486333-aktivistka-s-trnovou-korunou-narusila-dukovu-msi-v-katedrale-sv-vita.html

Související články:

Neomarxisté mají strach, že se jim tu nepodaří nastolit jejich nová totalitní diktatura

Mají si děti samy určovat pohlaví? A co se rovnou stát psem nebo kočkou?

Proč si vážit prezidenta Miloše Zemana a kardinála Dominika Duky

Jsem proti multikulturalistickému předělávání dětských knížek

O razítko "genderově vyvážené" fakt nestojím

Autor: Libor Čermák | středa 17.10.2018 6:00 | karma článku: 34,16 | přečteno: 761x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88