Jak nám budou prospěšní islámští uprchlíci?

Chápete někdo, čím budou pro Česko dobré ty přílivy islámských uprchlíků? Ti, co nám tvrdí, že bychom je měli vítat s otevřenou náručí, zatím pořád nenabídli jediný rozumný důvod, jak to vlastně pro nás bude prospěšné.

Zajímalo by mne, co je například pro nás užitečného, když nám někdo z arabských zemí začne vyhrožovat, že z nás do patnácti let chce udělat svými otroky.
Zajímalo by mne, co je například pro nás užitečného, když někomu vadí malý Ježíšek v jesličkách, že ho prý uráží.

Zajímalo by mne, co je například pro nás užitečného, když se někomu nelíbí to, že tu máme rádi vepřové maso.

A v neposlední řadě by mě zajímalo, co je pro nás užitečného, když někdo chce zavést pochybné právo šaria, ve kterém je běžném zabíjení a týrání lidí, a to kolikrát naprosto nehumánním způsobem.

Zkrátka a dobře. Zatím jsem neslyšel od přívrženců kvót jediný rozumný důvod, proč je tu chtějí. Kdyby šlo o uprchlíky ze zemí, kde převládá buddhismus, hinduismus nebo křesťanství, tak by mi to ani tak nevadilo. Ale ono je to se zemí, kde převládá ona arogantní islámská supersekta.

Když jsem se o islám zajímal, nalezl jsem pouze jeden jediný bod, který by mohl být pozitivním přínosem pro naší západní civilizaci. A jaký? Jak jsem zjistil, tak islámská mytologie, je stejně jako mytologie jiných podobných náboženství protknutá nejrůznějšími příběhy, ve kterých se dá najít aspekt archeoastronautický. To, znamená, že pokud se zaměříme na některé věci, dokážeme v nich najít doklady o možné pradávné mimozemské přítomnosti na naší planetě. Například můj včerejší článek: „Pomáhaly Mohamedovi létající talíře?“. Nebo zhruba dva týdny starý článek „Co když černý kámen muslimů pochází z havárie UFO?“ A nebo zhruba dva roky starý článek „Byl Prorok Mohamed kontaktérem s mimozemšťany?“ Zkrátka a dobře, je to můj pohled na mytologii. A jestli náhodou muslimy uráží a nebo ne, to je mi už jedno.

Ale nic jiného pozitivního jsem na tomto náboženství už nenašel. Naopak, když jsem včera viděl jen část pořadu "Máte slovo" u paní Jílkové, tak se tam stoupenci uprchlíků znemožnili snad ještě víc, než jak jsou znemožnění v současné době. Není jistě od věci, že kdykoliv na internetu narazím na nějakou anketu ke kvótám na uprchlíky, ještě jsem snad nezaregistroval žádnou, kde by počet odpůrců kvót klesl pod devadesát procent. Tak to prostě je. Česká společnost zde islamisty nechce. A bylo by dobré, kdyby jejich příznivci, když už nedokážou přesvědčit veřejnost, aby si tuto skutečnost alespoň uvědomili a přestali s kvótami blbnout.

Související články:

Chudáčci muslimkové, oni se museli až omluvit!

Potřebujeme náboženství boje?

Jsou odpůrci islamizace krajní pravičáci?

Hodí se muslimové do multikulti světa?

Rubrika: Ne islamizaci Evropy

Autor: Libor Čermák | pátek 12.6.2015 13:16 | karma článku: 35,10 | přečteno: 1373x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88