Jak je vidět, Pirátské straně nejde o zaměstnance, ale o papaláše!

Alespoň mne o tom utvrdil jejich plán odvolat z dozorčí rady Pražské plynárenské tři zástupce zaměstnanců. Jak je vidět, pirátská strana k té tradiční levici, které jde i o zaměstnance, tedy má hodně daleko.

To, jak se ta či která strana chce chovat k obyčejným zaměstnancům, je pro mne vždy alfou a omegou toho, zda je pro mne volitelná nebo ne. A právě toto je pro mne hlavním ukazatelem toho, zda se strana chce hlásit k té tradiční levici, ke které se hlásím i já a které jde především o běžné lidi, jako jsou zaměstnanci, rodiny s dětmi a ty vrstvy lidí, kterých je u nás nejvíc.

Ale pokud některá politická strana chce se zástupci zaměstnanců v dozorčích radách a dalších podobných orgánech jednat jako s hadrem a nejlépe je odvolat vůbec, tak v žádném případě ve mne nemůže vzbudit sebemenší sympatie. (viz https://www.novinky.cz/domaci/502373-boure-v-praze-kvuli-planu-piratu-vyhodit-zamestnance-z-dozorci-rady.html)

A místo toho, jak jsem se v článku dočetl, tak piráti by nejraději ony zaměstnance chtěli vyměnit za politické nominanty, tj. za jakési papaláše. A to si pamatujme!

Jak je vidět, tak politická strana, která něco takového chce udělat, rozhodně není takovou politickou silou, ke které bych měl mít sympatie. A právě to by měli mít na mysli i voliči, kteří by jen na okamžik měli zauvažovat nad tím, že by něco takového chtěli volit. Protože, pokud jste zaměstnanci, tak nečekejte, že něco takového se za vás někdy vezme.

Související články:

Je potřeba, aby při zasedání ZHMP hráli Piráty z Karibiku?

Vy vážně chcete volit piráty? Já teda ne!

Premiér 2021: Kdokoliv, jen NE městský liberál

Děkuji, ale piráta Bartoše za premiéra NE!

Piráti chtějí zaměstnávat lidi podle sexuální orientace!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pátek 12.4.2019 12:39 | karma článku: 30,53 | přečteno: 598x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88