Dokázal by se takhle zastat obětí Barnevernetu i nějaký pravdoláskařský politik?

Pan prezident M. Zeman se opět pořádně obul do praktik norské juvenilní justice  Barnevernet, jehož počínání velice správně nazval gangsterismem. Kéž by se takto ostře dokázali vyjádřit i další politici.

Nevím, zda je to jen můj pocit, ale připadá mi, že když pominu pana Zdechovského, paní Chalánkovou a dalších několik ojedinělých politiků, je postoj našeho pana prezidenta mezi politiky k těmto nechutnostem téměř osamocený. Osobně bych si přál, aby takovýchto politiků bylo na naší politické mapě co nejvíce. Co třeba náš současný ministr pro lidská práva? Dokázal by například on dodržet název svého ministerstva a do praktik juvenilní justice se obout ještě více než náš pan prezident? A co třeba paní ombudsmanka, neboli veřejná ochránkyně práv? A co třeba nějaký další jiný politik, k němuž se hlásí tzv. sluníčkáři nebo pravdoláskaři? Ten by jako nedokázal bojovat proti takovýmto nechutnostem juvenilní justice?  Nebo budou všichni věrně poslušní těm podivným nadnárodním zájmům? 

Proti praktikám, které se provádí v rámci juvenilní justice, kde se například v Norsku odebírají děti z rodin bez rozhodnutí soudu, se zkrátka bojovat musí. Dokud tyto praktiky nebudou jednou  pro vždy smeteny z povrchu zemského, tak se z tohoto boje nesmí ustoupit. Osobně nevím, kdo by k dítěti měl mít větší citový vztah než jeho vlastní rodiče. Nemůžu si pomoci, ale pokud rodiče dítěte žijí a chtějí ho vychovávat, neumím si představit, že by nějaký cizí pěstoun si měl k němu vytvořit nějaký hlubší citový vztah než oni.

Proto děkuji panu prezidentovi Miloši Zemanovi, že je to jeden z těch mála politiků, kteří v tomto směru dokážou poukázat na takovéto nechutnosti a naopak se v této problematice zastat lidí na té správné straně.

Zdroj: http://www.novinky.cz/domaci/392046-norska-socialka-barnevernet-jsou-gangsteri-kteri-unasi-deti-tvrdi-zeman.html , http://zpravy.idnes.cz/prezident-zeman-chce-pritlacit-na-norsko-kvuli-detem-pcv-/domaci.aspx?c=A160117_113338_domaci_jkk , http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/367858/zeman-odsoudil-chovani-kramneho-zkritizoval-slunickare-i-norske-gangstery.html

Související články:

Kdo by asi dnes byl agentem STB?

To, co dělá norský Barnevern, jsou estébácké praktiky

Novým laureátem antinobelovky se stává …norský Barnevernet!

Prezident Miloš Zeman má opět mojí pochvalu

Praktiky juvenilní justice jsou zrůdnost

Rubrika: NE juvenilní justici

Autor: Libor Čermák | neděle 17.1.2016 13:39 | karma článku: 37,84 | přečteno: 466x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88