Do mediálních rad by to chtělo vybírat takové lidi, aby tam přišla změna

V poslední době se hodně mluví o obsazování nejrůznějších rad veřejnoprávního zpravodajství. Nechci propagovat žádné jméno. Jen si přeji, aby v médiích přišla tolik potřebná změna, která už nebude zaměřena jen na jednu pravdu.

S kvalitou současných veřejnoprávních médií v poslední době skutečně nejsem spokojený. Například nemístná propagace pražskokavárenských demonstrací v ČT je jen vrcholek ledovce. Nebo, kdy jsme v některém veřejnoprávním médiu naposledy slyšeli nějakou pořádnou kritiku takových věcí jako jsou bruselská rozhodnutí či témata posvátná pro tzv. politickou korektnost (muslimové, gender, LGBT aktivisti apod.). Že si na to nevzpomínáte? Já také ne. A přitom veřejnoprávní média mají být hlídači demokracie. Tak jak to, že naši veřejnost nehlídají i před tímto?  Ale místo toho se navážejí na ty naše politiky, kteří se snaží o to, aby v Česku bylo i obyčejným lidem lépe.  Pěkný to stav veřejnoprávních médií, jen co je pravda.

Proto bych chtěl vládu a parlament poprosit, aby do těchto mediálních rad nenavrhovala vůbec nebo alespoň v menšině (jak to odpovídá názorovému rozložení lidí v ČR, viz volby) lidi napojené na pražskou kavárnu, multikulturalisty a stoupence politické korektnosti. A místo nich tam dala takové osobnosti, kteří ve veřejnoprávních médiích dokážou zajistit tolik potřebnou změnu z jednostranného a jediného správného názoru i na to ostatní. Aby například i ten nejposlednější důchodce odněkud třeba z Beskyd se nemusel rozčilovat nad tím, jakým způsobem jsou ve veřejnoprávních médiích komentovány současné události.

Související články:

I přední záhadologové vystupují proti politické korektnosti

Není pravda, že šlo o největší demonstraci od roku 1989!

Musí ČT štvát proti buddhistům?

Jak si představuji seriózní veřejnoprávní zpravodajství?

Autor: Libor Čermák | úterý 18.6.2019 8:32 | karma článku: 26,60 | přečteno: 351x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88