Děkuji, ale z papírových brček bych fakt pít nechtěl

Dnes jsem četl na internetu článek o tom, jak McDonald´s ve Velké Británii čelí kritice za to, že plastová brčka nahradil papírovými. Brzy se totiž rozmočí. Děkuji, ale s pitím polykat i rozmočený papír doopravdy nechci.

Zdroj je na odkazu https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/mcdonald-s-celi-kritice-jeho-papirova-brcka-jsou-nepouzitelna_520498.html

Vzhledem k tomu, že plastová brčka jsou po zákazu Evropského parlamentu k roku 2021 zakázána, začaly je některé řetězce nahrazovat jinými. A víte, čím například řetězec McDonald´s ve Velké Británii? Začal je tam nahrazovat, hádejte, brčky z jakého materiálu? Představte si, že z papíru! Umíte si to představit? Jaké to je, si už vyzkoušeli jeho zákazníci. A výsledek? Papírová brčka jsou nepoužitelná, protože se zakrátko rozmočí. Já tedy osobně žádná brčka nepoužívám. Rty mi na pití stačí. Ale i tak, pokud bych se měl vžít do lidí, kteří se svým nápojem budou požívat i kusy rozmočeného papíru, se mi z toho vážně zvedá žaludek.

Takže děkuji, ale papír je podle mého názoru ten poslední materiál, který bych na výrobu brček doporučoval. Místo toho bych však doporučil něco jiného. Současným funkcionářům EU omezit ty jejich zákazy nejrůznějších věcí, které nejen stíží život obyvatel EU, ale hrozí, že s tím spolknutým rozmočeným náhradním materiálem může být ohroženo i zdraví lidí.

Související články:

Kdy EU zakáže chemickou látku dihydrogen monoxid?

Děkuji, ale aktovku na kolečkách bych dítěti nepořídil

Tašku na rameno? Děkuji, raději batoh.

I zakázané boty s okovy by mohly být užitečné!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pátek 26.4.2019 8:36 | karma článku: 25,08 | přečteno: 597x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88