Co nebo kdo bude za těmi nesmyslnými herckými "Týdny neklidu?"

Tak jsme ve zprávách slyšeli, že někteří herci se rozhodli vyhlásit jakési "Týdny neklidu". Prý kvůli údajnému ohrožení naší demokracie. Když se však nad tím zamýšlím, celá ta jejich akce může mít opravdu temné pozadí.

Opravdu si myslíte, že je u nás ohrožena demokracie jen kvůli podivné afeře typu "Anton Špelec, ostrostřelec" nebo snaze mít dobré obchodní vztahy s některými významnými státy světa? Vážení, ohrožená demokracie vypadá úplně jinak, než jak se nám snaží namluvit oni zmanipulovaní herci. Ohrožená demokracie vypadá tak, že tam jsou někde lidé za svoje názory zavíráni do vězení, nebo jsou jim dělaná jiná příkoří. O nic takového tady a teď přeci neděje. Takže jedno odmítnuté nejvyšší vyznamení má k ohrožení demokracie opravdu hodně daleko. A ta jejich slavná akce není nic jiného, než jenom čistě politický útok na našeho pana prezidenta a na naší vládu. A od koho? Jen se podívejte, kdo byl na té včerejší huráakci na Staromáku. To jsou lidé, kteří se stále ještě nedokázali smířit s tím, že prezidentské volby nevyhrál ten jejich knížepán. Takže pokud se někdo k těmto tzv. "Týdnům neklidu" přidá, nedělá tak vlastně nic jiného, než že podporuje politiku Miroslava Kalouska a jemu podobných. A kdo je to Miroslav Kalousek? Svého času se hojně používal pojem "politický dinosaurus". A pan Kalousek, nejen, že už je dávno oním politickým dinosaurem, ale dokonce se ho nebojím nazvat ani "politickým  tyranosaurem rexem". Protože za takové nehoráznosti a příkoří vůči našim spoluobčanům, jaké nechával společně s panem Drábkem a s dalšími TOPkaři a STANisty zavádět v někdejší vládě Petra Nečase, si takové označení právem zaslouží.

Oni v současné době například kritizují jak naší vládu i našeho pana prezidenta i za to, že se snaží mít dobré vztahy z Čínou. Ale málo se píše o tom, že Kalousek, "Schwarzbilderberg" a další topkaři se začali svého času poklonkovat nejstrašnějí politické diktataře planety, proti které jsou i v té Číně naprostí andělíčci! A to Saudské Arábii. (Podrobnosti v mém článku Ve kterém státě světa je nejhorší režim ohledně lidských práv?). A pokud se někdo chce poklonkovat takovémuto extrémě muslimskému politickému režimu, nevěřím mu ani nos mezi očima, že mu vůbec jde o nějaká lidská práva.

Takže, pokud tedy chcete, aby se vrátila tzv. "Doba nečasu" nebo "doba nenormalizace", jak nazývám období Kalouskovy a Nečasovy temné vlády, kdy to všechno šlo takzvaně někam, tak si ty nesmysly zmanipulovaných pánů herců klidně podporujte. Ale pokud si návrat Kalouska a spol., stejně jako já, nepřejete a chcete, aby vše šlo dopředu alespoň tak, jak to jde teď, uděláte nejlépe, když se od takových to jejich hurá akcí co nejvíc distancujete. Já se tedy od nich distancuji úplně, protože takovou politiku jako za Nečase a Kalouska už fakt zažít nechci.

Související články:

Ve kterém státě světa je nejhorší režim ohledně lidských práv?

Lidi, hlavně nezblbněte kvůli jedné medaili!

Členové tzv. "pražské kavárny" pro mne na rozdíl od M. Zemana nejsou morální autoritiou

Pánové umělci, navážet se do prezidenta, stojí vám to za to?

 

Autor: Libor Čermák | sobota 29.10.2016 6:13 | karma článku: 44,77 | přečteno: 3430x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88