Co dělají UFO u Slunce?

Na Proma ZOOM můžeme sledovat seriál „Odhalení: mimozemské spisy“. Jeden z dílů se věnoval i objevení nejrůznějších UFO v okolí naší centrální hvězdy. Co tam můžou dělat? Mám na to jednu hypotézu.

O objevení údajných UFO kolem Slunce jsem už četl mnohokrát v nejrůznějších záhadologických časopisech. Popravdě řečeno nevěnoval jsem tomu dosud takovou pozornost, protože jsem si myslel, že to můžou být jen projevy slunečních erupcí. A to až do chvíle, co jsem na Prima ZOOM shlédl dokument „Odhalení: mimozemské spisy II“, 17. díl, který se této problematice podrobněji věnoval. Některé popisované případy jsou poměrně zajímavé, viz odkazy níže.

Podivné objekty v okolí Slunce a jemu nejbližší planetě Merkuru se pozorují už dlouho. Nejčastěji díky různým sondám a dalekohledům, z nichž nejznámější je asi sluneční observatoř SOHO. To je sonda Evropské kosmické agentury, která byla vypuštěna na oběžnou dráhu 2. prosince 1995. Nalézá se v prostoru mezi Sluncem a Zemí, a to přesně v místech, kde se vyrovnává gravitace obou těles. Zkoumá například chromosféru, korónu, sluneční vítr, podpovrchové struktury na Slunci a další jevy.

Ovšem, kde se v okolí Slunce vzaly takové podivné objekty, z nichž některé do naší centrální hvězdy dokonce prý i vlétají? Autoři pořadu to vysvětlují například tím, že záhadné objekty můžou například čerpat ze Slunce tzv. helium 3 nebo si skrze něj tvoří jakési galaktické zkratky. Ale jak to, že ony v okolí Slunce vůbec zvládnou? Vždyť povrchová teplota naší centrální hvězdy je skoro 5800 Kelvinů! Může snad existovat takový materiál, který takový žár může vydržet? A co tam ty objekty vůbec chtějí?

Ale něco mne napadlo. Na svém blogu jsem se už několikrát v rubrice „multidimenzionální prostor“ zabýval Einsteinovou „obecnou teorií relativity“, která předpokládá, že čím hmotnější objekt, tím je v jeho okolí více zakřiven časoprostor. A ve sluneční soustavě je nejhmotnějším tělesem samozřejmě Slunce. Domnívám se dokonce, že tento jev může i za to, že čím víc se blížíme ke Slunci, tím jsou tam oběžné dráhy planet k sobě blíž (viz můj článek „Kopíruje sluneční soustava gravitační zakřivení?“).

V okolí našeho slunce je tedy ve sluneční soustavě nejvíc zakřiven časoprostor. A pokud bychom si tedy představili možnou existenci paralelních vesmírů, které se nalézají v nám dosud neznámých rozměrech, mělo by to být právě v těchto gravitačních prohlubních k nim přeci blíže. A tak se ptám: využívají snad případní neznámí cestovatelé v UFO gravitační zakřivení Slunce k cestování do jiných dimenzí?

 

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=xa8sg6HYaFw

http://play.iprima.cz/zahady-konspirace/odhaleni-mimozemske-spisy-ii-17

http://cs.wikipedia.org/wiki/SOHO

obrázek: wikipedie

Související články:

Sametová revoluce z pohledu záhad

Záhadní stříbrňáci. Co jsou zač?

Tajuplný „déšť andělských vlasů“

Prozrazují armády na požádání své vojenské tajemství?

Rubriky: záhady, multidimenzionální prostor, Atlas záhadných objektů ve sluneční soustavě

Autor: Libor Čermák | neděle 18.1.2015 9:29 | karma článku: 24,03 | přečteno: 4526x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88