Chudáčci muslimkové, oni se museli až omluvit!

Je až k nevíře, že i v našem Česku existují lidé, kteří by se chtěli zastávat těch, kteří by z nás chtěli udělat do patnácti let své otroky.

Například pan Čulík z Britských listů. Ten se v článku http://www.blisty.cz/art/77652.html rozepsal o tom, že se nikdo nezastal oněch zahraničních muslimských studentů, kteří v Olomouci narušili petiční akci zaměřenou proti islámským uprchlíkům. Ba co víc, jeden z těchto studentů se dokonce musel i omluvit!

Co že to? Oni sem jedou až světa kraj, aby nás tu obohatili o svoji arogantní náboženskou supersektu. A z toho, kdo se nebude chtít obohatit, tak z něj chtějí udělat své otroky. A teď se za ten svůj kýžený cíl musí dokonce omlouvat? Chudáčci malí, kdo by je nepolitoval. Například já, jako čtenář onoho článku? Ne, já je rozhodně nepolituji.

Já jsem naopak rozhořčen nad tím, že se takových to pochybných individuí vůbec někdo může zastávat. Uvědomují si vůbec takovíto a podobní multikulturisti, že muslimští přistěhovalci nejsou žádní obohacovači kultury, ale naopak jejich ochuzovači? Ano! Kdo chce ochudit evropskou kulturu například o vánoční jesličky s Ježíškem, křesťanské kříže s Ježíšem, obrázky, sošky a hračky zobrazující živé bytosti, o naše tradiční jídlo z vepřového a mnoho dalšího, protože je to prý uráží? Ne, odpůrci islamizace Evropy to nejsou. Nezlobte se, ale ochuzovačů naší kultury se já rozhodně zastávat nebudu.  

Souvisejí články:

Připomínejme si duchovní původ evropských tradic

Potřebujeme náboženství boje?

Urážliví náboženští magoři nemají do našich vánoc co mluvitHodí se muslimové do multikulti světa?

Rubrika: Ne islamizaci Evropy

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | neděle 7.6.2015 9:00 | karma článku: 42,60 | přečteno: 3078x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88