Český národ by se měl postavit proti "Milionu chvilek"!

A jasně ukázat, že ačkoliv to veřejnoprávní média rádi hlásají, tak že to, co tito "aktivisti" předvádějí, že to není vůbec žádný většinový politický názor, ale naopak politický směr, který jde proti obyčejným lidem.

Podle veřejnoprávních médií se prý český národ bouří proti vládě, prezidentovi a premiérovi. Aha. Tak jak to, že se třeba nebouřím zrovna já? I já jsem členem českého národa. A proč bych se měl teď bouřit? Máte například pocit, že klesá životní úroveň obyvatelstva? Pokud ne, tak se nemá cenu bouřit. Nebo máte pocit, že by klesala ekonomická úroveň ČR? Myslím si, že neklesá, a naopak se stále víc a víc (i když zatím po pomalých krůčcích) přibližujeme průměru EU. Tak je to správné, tak to má být. Jen ať pěkně ekonomicky předbíháme jeden stát bývalé západní Evropy za druhým! Nebo máte například pocit, že je u nás ohrožena svoboda slova? Například, že každému, kdo řekne něco pikantního a politicky nekorektního o tématech, kterých se naopak zastávají stoupenci politické korektnosti, hrozí kriminál či jiné represárie? Pokud takový pocit nemáte, také se nemá cenu bouřit.

Až bude za porušování politické korektnosti hrozit obyčejným lidem kriminál, tak i já rád půjdu na demonstraci proti takové vládě, která něco takového bude chtít zavádět. To už skutečně půjde stav svobody a demokracie v naší zemi do kopru. Ale ze současné vlády a prezidenta skutečně nemám takový pocit, že by tady takovéto ohrožování svobody slova a demokracie chtěli zavádět. Proto nejsem proti současnému vedení našeho státu, ale jsem naopak s ním. A velmi by se mi naopak líbilo, kdyby ti lidé, kteří s demonstracemi Milionu chvilek nesouhlasí, aby to také dali rázně najevo.

Jsem totiž přesvědčený, že člověk, který se má právo nazývat občansky aktivním, že to rozhodně není patent pro účastníky pražskokavárnických a "milionářských" demonstrací. Ale že se tak má právo nazývat i ten člověk, který aktivně bojuje naopak i proti všem těm pražskokavárníkům, elitářům, lepšolidem, multikulturalistům, městským liberálům a stoupencům politické korektnosti či jak různě se ti "moderní pokrokáři" (psáno v uvozovkách) nazývají.

Český národe, neboj se ozvat. Já se tady na blogu také ozývám a myslím si, že jsem svými články naší společnosti přispěl víc, než kdybych se účastnil nějaké té demonstrace. Zatímco bych v tomto odstupňování ohodnotil svou přípanou účast na demonstraci proti pražské kavárně jedním bodem, tak článku na blogu bych dal hodnotu sta bodů. Zatímco jeden obyčejný demonstrant je jen pouhým pěšákem, tak ten, kdo dokáže svým jasně napsaným názorem přesvědčit o své pravdě, má vždy větší vliv.  Tím, ale nechci říci, že kdyby se konala nějaká ta demonstrace proti stoupencům pražské kavárny a politické korektnosti, že bych se jí neúčastnil. Hodnota "101" je pořád vyšší hodnota, než "100".

Související články:

I přední záhadologové vystupují proti politické korektnosti

Proč nejsou pražskokavárenské demonstrace za svobodu a demokracii?

Není pravda, že šlo o největší demonstraci od roku 1989!

Děkuji, ale chystanou "elitovou revoluci" za svou v žádném případě nepovažuji!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | neděle 16.6.2019 19:04 | karma článku: 43,95 | přečteno: 3460x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88