Českou společnost nerozděluje Zeman, ale multikárismus

Já osobně jsem velice hrdý na českou veřejnost za to, že podle výzkumů je z 83 procent kritická k islámu. Je to naprostá většina naší populace. A Albertov mi to jen potvrdil.

Proto, pokud někdo vyslovuje kritiku k islámu, rozhodně se o něm nedá říci, že by českou společnost rozděloval. Jestliže 83 Čechů má takovýto pohled na tuto k jinověrcům nenávistnou supersektu, dalo by se to tak nazvat i normálním českým pohledem. A tak pokud se někdo snaží rozdělit českou společnost, jsou to naopak ti, kteří se ta vysoká procenta snaží nějak převychovat na jakési sympatizanty s muslimy.

A tak to, co se nás snaží rozdělovat, rozhodně není přístup prezidenta Miloše Zemana. Pokud jste byli minulé úterý na Albertově, nebo pokud jste alespoň slyšeli záznam jeho projevu (viz www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0cgPx01KJ4Q ), dáte mi jistě zapravdu, že v něm nic nenávistného nebylo. Byl to jen takový pohled na věc, jak to vidí obyčejní Češi. A nebylo tam dokonce ani nic, s čím bych nesouhlasil. Já osobně bych tam podepsal snad každou jeho větu. Například to, aby našemu státu nikdo z vnějšku nediktoval, co má a co nemá dělat. Tady jsem si vzpomněl nejen na ty, co se nám snaží vnutit nejen kvóty na přidělení uprchlíků. Ale také na ty, kteří se nám snaží namluvit to, že urážející se islámský způsob myšlení by snad mělo být něco jako normálního. Nebo to, že existují manipulace s veřejným míněním? To je také přeci veřejně známé, že mnozí sluníčkáři by chtěli českou společnost převychovávat ke svému islamofilně multikulturnímu pohledu. Nebo prezidentův pohled, proč ty hordy mladých, dobře živených mužů, jež tvoří většinu uprchlíků, nebojují za svobodu svých původních zemí a místo toho z nich utíkají do Evropy? I já se nad tím divím proč si tam nechtějí udělat takovou svobodu a demokracii, jako máme my tady.

Takže, já tímto žádám sluníčkáře a islámofilní multikulturisty, aby přestali naší společnost rozdělovat a vymývat mozky tím, jaký že měl na Albertově Miloš Zeman strašně xenofobní projev. A místo toho aby se zamysleli nad tím, zda náhodou těch 83 procent českých lidí nemá pravdu.

Související články:

I boj proti islamizaci k 17. listopadu patří

Já být islamofilním sluníčkářem, chodil bych teď kanály

Je 83 procent odpůrců islamizace pořád málo?

Kritici islamizace jsou ctnostní lidé a je třeba si jich vážit

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pondělí 23.11.2015 5:07 | karma článku: 39,72 | přečteno: 1333x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88