Být členem tupého zmanipulovaného stáda je vždy ostuda

Představte si, že jste prezidentem této země. A kamkoliv přijedete se proti vám objevují demonstrace. No dobře máme demokracii. Ale co když si někdo na svůj transparent napíše naprostou demagogii, která je odtržená od reality?

A ještě ten transparent zabere televize. Tak se například stalo včera při otevírání veletrhu Země Živitelky v Českých Budějovicích, že tam jistá žena nesla transparent něco v tom smyslu, že prezident Miloš Zeman zasel její strach o děti. Viz (https://budejovice.idnes.cz/45-rocnik-zeme-zivitelka-budejovice-milos-zeman-protest-pin-/budejovice-zpravy.aspx?c=A180822_422309_budejovice-zpravy_jkr).

Prosím vás, paní, jak jste na takovýto nesmysl přišla? Copak je náš pan prezident nějaký vítač, který by podporoval do ČR příliv lidí z nábožensko-politických kultur s námi neslučitelných? Není. Kdybychom měli prezidenta, který něco takového podporuje, to bych se nedivil, kdybyste to tam napsala. Ale Miloš Zeman určitě není takovým politikem, který by něco takového chtěl prosazovat. Naopak, ten proti tomu bojuje. A za to je ho třeba ocenit. A dokonce, jak jsem přemýšlel, tak jsem přemýšlel, nenalezl jsem ani nic jiného, čím by jeho politika ohrožovala děti.

Takže jestliže někdo chce jít na demonstraci s nějakým transparentem, měl by také přemýšlet, co si na ten transparent napíše. Zda to náhodou nebude nějaký vyslovený nesmysl. Protože takhle jedině ten člověk ukazuje, že je pouze nemyslícím členem tupého zmanipulovaného stáda. Stáda, jaké by asi někteří politici skutečně chtěli, ale určitě ne ta strana našeho současného pana prezidenta. Vždy když slyším jeho projev, tak to nikdy nejsou žádné hloupé tlachy, ale naopak řeč, která donutí člověka více přemýšlet.

Související články:

Kdo se sprostě naváží do našeho prezidenta, ukazuje jen svoji neschopnost

Cože? Trenky za 2 miliony korun?

Když někdo nazpívá nejodpornější píseň roku

Víš, ty rádoby elito, jak je to s tím ohrožením svobody?

Autor: Libor Čermák | pátek 24.8.2018 8:46 | karma článku: 40,44 | přečteno: 1672x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88