Bojovníci s nenávistí by měli začít u nenávisti vůči prezidentovi a jeho voličům

Také jste si všimli, kolik se najednou vyrojilo bojovníků s nenávistí n internetu? Problém je v tom, že ti se většinou dávají na stranu pražské kavárny. Přitom právě tam bují nenávist vůči panu prezidentu Zemanovi a jeho voličům.

Na jaká témata se tito bojovníci s nenávistí nejvíce zaměřují? Všimli jste si také toho, že to jsou témata většinou neomarxistického ražení? Muslimové, menšiny, LGBT apod., to vše jsou cílová témata, na která se tito "bojovníci" s nenávistí zaměřují jako první. Přitom největší problém nenávisti v české společnosti vidím především v nenávisti vůči našemu panu prezidentovi a jeho voličům.

Dám sem svoji vlastní zkušenost. Byly loňské prezidentské volby. A tak, jak to tehdy dělal mnohý, tak i já jsem chtěl na Facebooku projevit svou občanskou uvědomělost a několikrát jsem tam takto podpořil svého favorita prezidentské volby, prezidenta Miloše Zemana. A to byste nevěřili, jaké jsem se dočkal nenávisti od jeho odpůrců! Zkrátka a dobře, politické věci od té doby na svojí FB zeď vůbec nedávám a pokud je někam dávám, tak jen do tematicky zaměřených skupin.

O to větší nenávist vůči našemu panu prezidentovi a jeho voličům jsem pak zaznamenal, když Miloš Zeman ty prezidentské volby skutečně vyhrál. Nezřídka se proti němu od té doby objevují takové nehoráznosti, jako lidé, kteří mu přejí smrt nebo o něm šíří tak šílené dezinformace ohledně jeho zdraví nebo že je jakýmsi ruským agentem. A o nás jeho voličích, slýchávám, a to především ze strany tzv. pražské kavárny, že jsme póvl, burani a já nevím, co všechno pohrdavého.

Takže pokud jste se rozhodli, že budete bojovat s nenávistí, měli byste bojovat na obou stranách. A hlavně s nenávistí proti zájmům obyčejných českých lidí, která je podle mého názoru mnohem horší než nenávist vůči jakýmkoliv neomarxistickým tématům.

Související články:

Kdo chce volební právo někomu brát, není u mne demokrat!

Pelíškovský předvolební spot ve mne kladné dojmy rozhodně nezanechal

Pražská kavárna tu zakládá nejhorší chování vůči prezidentům i do budoucna

Není pravda, že náš pan prezident se snaží otočit národ proti intelektuálům!

Už zase se navážej do sympatizantů našeho pana prezidenta

Autor: Libor Čermák | pátek 10.5.2019 7:03 | karma článku: 37,34 | přečteno: 854x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88