"Ať žije Miroslav Kalousek!" Ale za co?

"Ať žije Miroslav Kalousek", křičela několikadesítková demonstrace před sněmovnou. Ale já si marně lámu hlavu nad tím, co vlastně tento člověk pro náš stát udělal tak dobrého, že ho takto oslavují? Já na nic nemůžu příjít.

Když byl ministem financí. O kolik procent v HDP přiblížil naší ekonimiku průměru západních států? Vždyť za dobu jeho ministrování vznikly dvě hospodářské recese. Tak, jak jsme se za něj mohli ekonomicky přibližovat západu?

Když byl ve vládě, jak pomohl obyčejným lidem ohroženým bídou, aby se z této situace nějak dostali? Nijak. Naopak to byla jeho strana TOP 09/STAN, která výmýšlela nedůstojné podmínky pro oběti hospodářské krize, jako například nucené práce pro nezaměstnanté, atp.

A také, když byl ve vládě, jak pomohl České republice v ochraně před cizáckými kulturami neslučitelnými s tou naší? Nijak. Ale představitelé jeho strany TOP 09 se kamarádíčkovali s nejvyššími představiteli státu Saudské Arábie, kde je, co se týká lidských práv, snad jeden z nejhorších režimů na světě. (Zdroj: https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=501059).

A tak bych mohl pokračovat dál. Kdyby tenkrát tak dobře vládl, jak si myslí ti účastníci té několikadestítkové demonstrace před Poslanecou sněmovnou, tak by jistě proti Kalouskově a Nečasově politice mezi lezi lety 2011-2013 nemusely na Václavském náměstí vznikat ty mnohatisícové demonstrace, jejichž jsem si také zúčastňoval.

Jsem strašně moc rád, že pan Kalousek a politici jemu podobní se v současné době už nepodílí na žádné výkoné moci. A místo něj máme vládu, která chce naší zemi skutečně dostat více dopředu. A pan Miroslav Kalousek? Kdysi bylo v módě takovýmto politikům říkiat "političtí dinosauři". A tak pan Kalousek pro mne není jen "politický dinosaurus", ale i politický tyranosaurus rex.

Související články:

Pozor, pozor! Kalousek se opět připravuje na škrtománii!

Hm, pár tisíc demonstrujících to je fakt "obrdemonstrace"

Kdyby volby dopadly podle tzv. mladých, bylo by nám mnohem hůř!

Prokavárenští demonstranti, vy se nebojíte diktatury multikulturalismu?

Autor: Libor Čermák | pátek 13.7.2018 17:49 | karma článku: 47,79 | přečteno: 13384x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88