20 let dělám s dětmi, ale se třetím pohlavím jsem se ještě nesetkal!

Bavorské základní školy prý chtějí postavit záchody pro třetí pohlaví. Třetí pohlaví? Co to je? Už jsem v životě setkal s mnoho věcmi. I UFO jsem už viděl! Ale třetí pohlaví? S ničím takovým jsem se skutečně ještě nesetkal.

Mnozí blogeři mi vyčítají, že se často na svém blogu věnuji UFO, mimozemšťanům a záhadám. Myslí si totiž, že by takové věci měl být podle nich něco jako nesmysl. Jenže já jsem se s těmi věcmi už osobně setkal, a tak je to pro mne zkrátka a dobře realita.

A nesmysl by to nejraději byl i pro mainstreamová média. Jenomže ta samá média a další podivní lidé se nám snaží v poslední době naočkovat něco, co je pro mne skutečný nesmysl. A to jsou třetí až, já nevím, kolikáté pohlaví.

Jak jsme se dokonce nedávno dozvěděli, tak bavorské základní školy už dokonce chtějí postavit záchody pro jakési imaginární třetí pohlaví. (viz https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zachodky-pro-treti-pohlavi-bavorsko-bude-mit-zachodky-pro-treti-pohlavi.A190130_063253_zahranicni_jumi). Mne by strašně zajímalo, kdo na ty jejich záchody bude chodit. Přes dvacet let pracuji s dětmi v nejrůznějších kroužcích a před tím jsem také asi patnáct let chodil do školy a školky. Ale s nějakým třetím pohlavím (nebo dokonce nějakým dalším) jsem se do svých současných čtyřiceti let skutečně ještě nesetkal! Vždycky byli jenom kluci a holky, respektive páni a dámy.

Takže, vy, co takovéto nesmysly jako třetí a další pohlaví propagujete, tak laskavě nikomu nevyčítejte, že se zabývá například záhadami. Vy se totiž zabýváte něčím, co je na rozdíl od mých koníčků nesmyslem opravdu skutečným.

Související články:

Žáci a studenti by se při jakékoliv propagaci transgendru měli vzbouřit!

"Maminko, já propadám z genderismu-multikulturalismu"

Už se konečně přestaňte zabývat literárními díly z pohledu genderové ideologie!

Mají si děti samy určovat pohlaví? A co se rovnou stát psem nebo kočkou?

Autor: Libor Čermák | neděle 3.2.2019 19:32 | karma článku: 40,73 | přečteno: 1767x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88