Hezky si tady blábolíme,

glosujeme, rozčilujeme se. Letošní okurková sezóna kupodivu není na události typicky „okurková“. Nejvíc mě však štve, že evropská unie zcela ztrácí glanc a dává nás v blízké budoucnosti napospas černým primitivním barbarům.

Je fakt smutné, že – jak kdosi píše na facebooku – …na EU stačí 600 migrantů s hovny a vápnem, aby prošli hranicí jako nůž máslem… A co dál? Dostanou dávky, ubytování, stravu. V Evropě již jedna skupina trochu jiných obyvatel docela zdárně mnoho desítek let vegetuje. Stačí projít kolem úřadu práce. A být dostatečně plodný – ať máte na hodně let vystaráno.

Co se k nám však žene z Afriky, nemá s válkou a solidaritou nic společného. Mladí zdraví černoši. Co mohou nabídnout do společného banku. Iluze o doktorech, ajťácích, vědcích a špičkových odbornících již dávno vyprchala (já osobně ji nikdy nesdílel). Hodně z nich podvádí a lže už při svém ilegálním vstupu. Bohužel, je mi líto, ale tebe za souseda mít nechci! Naučíš se během roku obstojně řeč a seženeš si práci? Dobrá, zkusím to s tebou. Ale jsi host a při sebemenším prohřešku jedeš zpátky. Nejlépe za své. Mohl bych pokračovat.

Fandím imigrační politice, jak ji například řeší Austrálie nebo současná Amerika. Pokud někdo vstupuje na cizí území neoprávněně a rovnou s primitivním násilím, měl by být okamžitě hnán zpátky a v případě neposlušnosti třeba i zneškodněn. V Americe vám také jen tak někdo cizí a pochybný nevleze bez povolení na zahradu či rovnou do bytu. Pokud je pak zastřelen, jeho smůla.

Takže si hezky blábolím a z černých Afričanů, kteří se valí do Evropa za snadným životem se mi fyzicky dělá špatně. Schválně si občas důkladně prohlédněte fotografie těch „budoucích kámošů a rodinných přátel“. Ani ideu „multi kulti“ jsem nikdy nevyznával. Ano, klidně se třeba mrknu na senegalský soubor písní a tanců, pokud je zajímavý a zase včas odjede. Mít však v blízkém okolí čtvrti, kam noha bělocha už raději nikdy nevkročí, je hodně smutné a pošetilé.

Německo vyvolalo a pak za cenu nesmírných obětí na všech stranách i prohrálo první a druhou světovou válku. Na co pak hraje dnes? Chápu, že z historického vývoje zanikly mnohem vyspělejší civilizace. I evropská civilizace jednou zanikne a bude pohlcena mnohem agresivnějšími a početnějšími „kulturami“. Proč je však zvát dobrovolně ke stolu a ukazovat, jak jsme neschopní, přehnaně korektní a nesvéprávní?

Tak jsem si ulevil… Ale slibuji, že příště to bude zas pouze o kočičkách, kultuře a veselých historkách za života. I když ani zde se neblýská na lepší časy: kočka Eliška už tři dny blije a vyzvrací vše, co pozřela. A návštěva veterináře bude v jejím i v mém případě mnohem horší než začleňovat nezačlenitelné… Naštěstí v tomto případě budou stačit dvě tři hodiny a problém snad bude vyřešen. V případě nelegální migrace však máme problém na desítky a možná stovky let. A tak nějak tuším, kdo nakonec vyhraje.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Lajdar | sobota 28.7.2018 10:10 | karma článku: 35,30 | přečteno: 751x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99