Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Báby táhnou na jih

Už jsem o tom kdysi psal. Sexuální turistika se týká nejen mužů! Z několika ověřených zdrojů vím, že za šukem pravidelně jezdí i naše ženy. Jen se o tom tak často nepíše.

Nejvhodnějším místem je v současné době Egypt. Je relativně levný a tudíž finančně dostupný. Spatřit „zjevení Panny Marie“ je tam pak více pravděpodobné než spatřit živou Egypťanku. Ty jsou ukryté v Káhiře, proto v hotelích i na plážích jsou k dispozici pouze místní muži. Vaří, servírují jídlo, roznášejí noviny, obsluhují za barem, dělají plavčíky, vydávají na pláži osušky, uklízejí pokoje, převlékají postele, vedou potápěčské kurzy, prodávají zmrzlinu, rozdýmávají vodní dýmky… Všude je pouze samej chlap. Sice trochu přičmoudlej, ale mladej a plnej síly. A taky zpravidla patřičně chudej, aby rád přehlédl více rozměrný a rozložitý zadek či dávno svinuté poprsí.

Místní muži mají ještě další výhody. Nejedí vepřové, takže nejsou tlustí a upocení jako my – prasátkovití Evropané. Jejich víra v Alláha jim rovněž zakazuje alkohol, takže tam nespatříte ani podnapilé a vulgární opilce. A pokud vím, o zákazu šukání se nikde v Koránu nepíše. Místní chlapci jsou vděční za přízeň jakékoliv bílé Bohyně, zejména když jim občas dá nějaký dárek. Stačí maličkost – třeba propiska. V tomhle mají ženské výhodu. Kolik bych já musel vydat propisek, aby se mnou šla do postele nějaká Kubánka či Thajka. Zatím jsem to nezkoušel, ale asi hodně.

Naše báby se slétávají do Egypta v čím dál pravidelnějších a masivnějších hejnech. Jezdí tam mladé i ty dávno za zenitem; a každá tam může prožít velikou lásku. Je tam rázem za Šeherezádu, za princeznu z Orientu, za květ Sahary… Místní chlapi jsou pozorní, nenaléhají okamžitě na intimní sblížení a vodí Evropanky za ruce. A i když si vzájemně příliš nerozumějí, tím víc funguje ta cizokrajná exotika. Za milostným dobrodružstvím tam nejezdí pouze Češky, ale zejména hodně Rusek. Nechystá se vaše manželka s nějakou obstarožní přítelkyní rovněž na zimní zájezd do Egypta? Pár kolegyň z mého okolí to praktikuje už téměř pravidelně. Pokud jste žárliví, určitě zbystřete pozornost, když vaše drahá polovička začne listovat nabídkou zimních dovolených v Egyptě. A my rezignovaní samci buďme rádi, že vůbec ještě existuje nějaké místo na zemi, kde té „naší staré“ za celkem bezbolestný poplatek někdo poplete hlavu a rád se s ní vyspí. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že už se jim to tak často nestává.

Navíc, jak jsem poznal na vlastní triko, je zima v Egyptě velmi příjemná (vzduch okolo 30°C, voda okolo 28°C). Je to příjemné a k přežití, protože letní teploty okolo 50°C vás k velkým erotickým aktivitám nedoženou. To jste vůbec vděčni, že se přeplácáte od pláže do klimatizovaného hotelu a zpět. Navíc se v zimním období stmívá v Egyptě už okolo 16.30, takže zbývá hodně času na tu „romantiku“.

Zajisté se nyní najdou čtenáři, kteří mi napíší, že ze mě mluví pustá závist, protože bych si to s těmi mladými Egypťany nepochybně rád vyměnil. Ne, nevyměnil! Ať si za propisku užijí, jak je libo. Egypt našim ženám skutečně doporučuji, ale to už dobře vědí i beze mě. Hlavně však se nepokoušejte nacpat do jejich dámské jízda za poznáváním starobylé historie a pyramid také. To byste opravdu vozily dříví do lesa, což je velice pošetilé a hloupé. Jednu věc však mladým Egypťánkům přesto závidím. Týden se tam naše zarputilé báby pod emocemi romantiky bez problémů dokáží přetvařovat a být milé a pozorné. Pak zákonitě nasednou do letadla a odfrčí zpět do zimních krajů. A právě ten jejich pravidelný odlet místním hochům hodně závidím! Týden se to dá s jednou ženskou s nasazením všech sil a nervů jakž takž vydržet, zejména když víte, že do jejího odletu zbývá posledních pár hodin. Jenže co si má počít člověk, když mu bába přiletí z Egypta se značně zvýšenou erotickou laťkou s přehnanými romantickými požadavky a navíc vyhrožuje, že doma zůstane po další zbytek roku až do příští zimní dovolené v Egyptě?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Lajdar | pondělí 10.11.2008 10:13 | karma článku: 26,11 | přečteno: 2372x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

Občas podlehnu tlaku okolí, situace či nabídky a udělám něco, co ve skutečnosti ani učinit nechci. Proto jsem vše sepsal, abych předvánočnímu času podléhal jen minimálně nebo vůbec.

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52 | Přečteno: 321x | Diskuse| Společnost

Milan Lajdar

Nic není v Čechách zbytečnějšího než senát

Tolik humbuku a povyku pro nic. Senát byl hloupost ještě dřív než vůbec vznikl. Sice slyším trapné úvahy o horní a dolní komoře, ale nejsme Amerika, ani antický Řím.

14.10.2018 v 16:09 | Karma: 47,08 | Přečteno: 7483x | Diskuse| Politika

Milan Lajdar

Blboun evropský (česká varianta) – 3. část

Jak je v Čechách pravidlem, leccos je úmyslně nohama vzhůru, takže domácí poddruh – blboun sociální není v pravém slova smyslu hloupý, neschopný a ohrožující druh, ale je naopak rozbujelý, parazitický a nepokrytě vyčůraný.

6.8.2018 v 6:15 | Karma: 23,59 | Přečteno: 615x | Diskuse| Občanské aktivity

Milan Lajdar

Blboun evropský (česká varianta) – 2. část

V první části jsme zmapovali několik typických poddruhů blbouna evropského, který se rozšířil zejména po sjednocení Evropy a zrušení hranic. Využil nové reality a zatím úspěšně prosperuje zejména v Bruselu a okolních státech.

1.8.2018 v 13:08 | Karma: 29,50 | Přečteno: 636x | Diskuse| Občanské aktivity

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

Sice původní druh, který však léty ztratil veškeré obranné instinkty. Vyskytuje se po celé Evropě, kde jsou jeho typické poddruhy: například blboun bruselský, blboun španělský, blboun německý (přezdívaný Merkelová) apod.

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99 | Přečteno: 1420x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik