Mimozemšťané na naší planetě

Přede dvěma stoky (vesmírná jednotka času - zhruba 2700 pozemských let) na předposledním sletu mimozemských civilizací padlo usnesení, že si mimozemšťané zotročí obyvatele planety Země. A to hlavně tak, že pozemšťané nebudou vůbec tušit, že jsou vlastně otroky, nýbrž budou žít v přesvědčení, že pány jsou oni.

soška velitele Basteta

Zotročení není nijak drastické, protože mimozemšťané jsou si velmi dobře vědomi toho, že kdyby bylo, nemohli by být v zotročování úspěšní a to, aby si lidé mysleli, že si něco chovají, nikoli, že jsou sami chováni je zcela prioritní.
Mimozemšťané, se v podstatě spokojí s tím, že se jim lidé starají o bydlení, stravu a případně i nějakou tu zábavu (zejména v jejich mladém věku) a když jsou s otrokem spokojeni, přivádějí jej do stavu, kdy se domnívá, jak je to bezva a ani mu moc nevadí, když pak dá mimozemšťan najevo svou nespokojenost třeba s potravou, či s uspořádáním bydlení.

Velmi úspěšný byl velitel vesmírné lodi Isis, známý pod jménem Bastet, jenž si zotročil faraóna, dosáhl dokonce toho, ze byli mimozemšťané uctíváni a dal tak příklad ostatním mimozemšťanům, jak se to má dělat.

Ke své škodě se však všichni neřídili jeho příkladem (zejména sympatizanti rebela Felise) a dali raději přednost pobytu na Zemi bez vlastních otroků. Sice se zcela  volným pobytem na planetě, který je však vykoupen vlastním sháněním si potravy a příbytku.
Zatímco si tedy následovníci Basteta chovají lidstvo jako své otroky a dávno kvůli tomu i upustili od nešvárů s jinými mimozemskými civilizacemi, potomci svobodomyslných neustále vedou válku s dalšími mimozemšťany, zejména s bývalými obyvateli planet Mus a Avis.

A co vy? Jste také otroky nějakého mimozemšťana, kterému stačí například, zamňoukat u misky a hned mu do ní dáte něco k jídlu?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ladislav Kratochvíl | sobota 1.6.2013 3:20 | karma článku: 13,62 | přečteno: 1243x