Když AI lže, jako politik před volbami

Dezinformace nešíří pouze lidé, ale i umělá inteligence. Nejhorší je, že zcela beztrestně a spousta lidí té "inteligenci" slepě věří. A někdo tomu i vyká. Podle mě to není žádná inteligence, ale jen blbec stroj.

Kráťa:
nejbližší pobočka Tyfloservis u města Stochov

Bing:
Hledá se: „Tyfloservis Stochov“
Generování odpovědí pro vás…
Dobrý den! Nejbližší pobočka Tyfloservisu se nachází v Novém Strašecí, které je od Stochova vzdálené přibližně 15 km 1. Tyfloservis je organizace poskytující pomoc lidem s těžkým postižením zraku po celé ČR 2. Pokud potřebujete více informací o službách Tyfloservisu, můžete navštívit jejich oficiální stránky 2 nebo se obrátit na ně telefonicky 2.
Těším se na Vaši další otázku!

Kráťa:
Adresu pobočky Tyfloservisu v Novém Strašecí

Bing:
Hledá se: „adresa Tyfloservis Nové Strašecí“
Generování odpovědí pro vás…
Bohužel jsem nenašel adresu pobočky Tyfloservisu v Novém Strašecí na oficiálních stránkách organizace 1. Doporučuji Vám zkusit kontaktovat organizaci telefonicky nebo e-mailem a zeptat se na adresu pobočky v Novém Strašecí 1.

Kráťa:
A jak tedy víš, že ta pobočka v Novém Strašecí existuje?

Bing:
Je pravda, že jsem nenašel adresu pobočky Tyfloservisu v Novém Strašecí na oficiálních stránkách organizace . Nicméně, Tyfloservis má celkem 13 krajských ambulantních středisek v České republice . Pokud potřebujete více informací o službách Tyfloservisu nebo o konkrétní pobočce v Novém Strašecí, můžete se obrátit na ně telefonicky nebo e-mailem .
Těším se na Vaši další otázku!

Kráťa:
Proč nejdříve lžeš, že je pobočka v Novém Strašecí, a po dotazu na adresu, píšeš, že jsi ji nenašel?

Bing:
Je mi líto, pokud jsem Vás nějakým způsobem zklamal. Můj cíl je poskytovat Vám co nejlepší a nejpřesnější informace na základě mých schopností a omezení. Pokud máte další otázky, rád na ně odpovím.
S pozdravem, Bing.

A chat se automaticky zavřel a nešlo už do něj psát. Pouze založit Nový.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ladislav Kratochvíl | středa 26.4.2023 7:49 | karma článku: 12,13 | přečteno: 437x