Vláda se chová antilidově

Tak nám zruší pobočky pošty, řekla paní Müllerová, která si ve svém, již pokročilejším věku zvykla na tuto službu a s internetem si ještě příliš netyká. Ptá se, proč to dělají?

Odpovím jí. Máme tu vládu, která kašle na lidi. Na ty starší především. Státní Česká pošta je v minusu, takže to prý musí řešit její částečnou likvidací. Přitom se její vedení nechovalo tak, že firmě teče do bot. Smluvně podporovalo to či ono, ztráta neztráta. Hlavně, že miliony jdou do těch správných kapes. Někdy až na bizarní akce, které s poštovní propagací mají pramálo společného. Peněz je dost. Hlavně těch, které patří nám všem.

S titulkem souvisí i nedávné „okradení“ seniorů „nevalorizací“ důchodů či chystané zvýšení daní a zdražení bůh ví čeho dalšího. Stíhačky ano, lidé ne. Děkujeme. Kam se ztratila tolik propíraná humanita a společenská diskuze? Kterou reprezentují třeba starostové či hejtmani? 

Bohužel, i na území Prahy 5 o dvě pobočky přijdeme. Děsím se, co bude dál. Nejlepším řešením by asi byl průvan na Ministerstvu vnitra. A nejen tam. Občané si totiž zaslouží slušně žít. Dnes není smutek ve Vídni, pane ministře Rakušane, ale v České republice.

 

 

Autor: Petr Lachnit | pátek 14.4.2023 11:18 | karma článku: 28,87 | přečteno: 579x