Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidem se bude lépe žít jen když pochopí co je to zodpovědná volba. To bohužel dnes nesplňuje nejen pětikoalice, ale ani ANO, SPD, Sociální demokracie ani komunisté, nýbrž opravdová pravicová politika, která opravdu vytvoří štíhlý stát, a vychová lidi k zodpovědnosti. Kapitalismus není sprosté slovo ani přežitý pojem, jak nám dnes někteří říkají. " Kapitalismus není jen praktickým nástrojem k dosažení blahobytu člověka. Je jediným morálním společenským uspořádáním. Není dobrem jen pro zdravé, sebevědomé, racionální či bohaté lidi, je dobrem pro každého člověka, protože je odvozen z podstaty člověka jako volné bytosti se schopností rozumu. Každému otevírá možnost pro realizaci svého potenciálu, umožňuje člověku žít jako člověk."

0 0
možnosti

Tu údajně pravou pravicovou politiku jsme tu už měli v minulosti - a nakonec se ukázala, že byla ještě horší, než ta socanská.

Takže se nedivte, že té nové pravicové politice už nikdo nevěří - zejména po tom, co voliči dostali novou lekci od těchto politiků, kteří se prezentují jako pravicové špičky.

;-(

0 0
možnosti
Foto

Naopak, vláda se chová příliš socialisticky !

1 0
možnosti

A tolik důvěry se přitom do ní vkládalo.

;-(

0 0
možnosti

Těším se až se spojíme s naším vzorem a staneme se Českoukrajinskou republikou.

0 0
možnosti

Boj o zachování poboček ČP je podobný boji o zachování telefonních budek, autorovi jde jen o vlastní PR sám, pokud není ekonomické jelito, ví, že počet poboček neodpovídá realitě a využití, ale jak říkal p. Jan Werich : "To je blbý, to se bude líbit!"

5 0
možnosti
Foto

Vláda připravuje pro hnutí ANO dobré podmínky pro vítězství v příštích parlamentních volbách. Budete to muset ještě chvíli vydržet. Copak jste si nevšiml, že nikdo nepátrá po tom, kdo jsou ti členové Vašeho hnutí, jejichž ratolesti byly v dosud nejmenovaných školách údajně dehonestováni z politických důvodů dosud nejmenovanými učiteli?

Předpokládám, že se Vám nikdo ze členů hnutí nesvěřil s takovou zkušeností vlastního dítěte. Snad alespoň víte, kteří z Vás se obrátili na autora článku, jímž byla veřejnost o "největším hnusu" informována.

Hanba by mne fackovala, kdybych patřil do party, v níž se oznamovatelé choulí do ANOnymity.

0 0
možnosti
Foto

Pardon - dehonestovány

0 0
možnosti

Moc politice nerozumím, ale mám pocit, že vláda záplatuje to, co zdědila.8-o

4 1
možnosti

Je vidět, že tomu vůbec nerozumíte.

;-(

1 0
možnosti
Foto

Já Vás chápu. Lítat každý den pro obsílky na poštu je otrava. ;-D

1 0
možnosti

Pán má jistě datovku na úřadu. Ale pokud si zřídí i osobní, nebude muset na poštu chodit, jeho maléry bude řešit z tepla domova nebo kanceláře. :-)

0 0
možnosti
Foto

J53a90n 41Š65i74k

14. 4. 2023 13:47

To je škoda, že jste se neděsil, když ČP před několika lety rušila pobočky na vesnicích. Bez auta k nejbližšímu partnerovi ČP šlapu hodinu anebo autobusem, ale ten jede jen třikrát denně. Zatímco Vy sednete na metro a za deset minut to sfouknete i s kavárnou a zákuskem. A potom napíšete blog, jak to máte těžké. Je to s Vámi fakt hrozné. Fňuk. Hezký den

2 1
možnosti

Aspoň si uvědomujete co všechno dělá česká pošta pro zdraví vesničanů - i to vaše.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Už léta se chovám tak, abych na poštu nemusel a daří se to.

6 0
možnosti
Foto

Disidenti tohle neuměli :-)

0 0
možnosti

Já jsem se zase děsil co bude v Praze dál, pane zastupiteli za ANO, když vám v Praze (za paní Krnáčové) spadnul most. Naštěstí jste pak další volby projeli a už nepadaj.

2 4
možnosti

Roku 2016 odborná komise vyhodnotila technický stav lávky jako špatný a

předpokládala, že životnost mostu v zjištěné podobě dosáhne pěti let.

Ta se však v sobotu 2. prosince 2017 zřítila.

Krnáčová na tom nenesla žádnou vinu. Komunikace měl na starosti radní Dolínek.

:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 14,09
  • Průměrná čtenost 354x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5