Muži proti ženám 2:0

     Když jsem dorazil na parkoviště hyper-super-marketu, v duchu jsem se radoval, že je poloprázdné. Nestihnul jsem ještě ani vystoupit z auta a byly u mě dvě docela pohledné slečny. Polsky mi začaly vysvětlovat, že provádějí snad nějaký „výzkum“ ohledně parfémů. Přestože jsem neměl moc času, nechal jsem se zapojit do tohoto „výzkumu“.

     Hned od začátku jsem přemýšlel zda se nebude jednat pouze o nabídnutí zboží za velmi „výhodných“ podmínek a byl jsem docela zvědav, jakou že to na mě použijí taktiku.

     Spád slov a gest, jedné ze slečen, se blížil pověstné rychlosti samopalu vz. 58. Po úvodním výkladu byla na řadě názorná ukázka použité vůně parfému pro muže, která následovala otázkou, jestli se mi vůně líbí.  Dotyčná ani nepočkala na odpověď a se slovy: „kobietam ładnie pachne*“ si odpověděla sama.            

     Od seznámení s výrobkem jsme se dostali dál a to k průzkumu mínění. Položená otázka, zda zvolená cena neznámého parfému v ceně 60 Euro v Německu a Francii, 145 Polských zlotých a 900 našich Korun je dobrá nebo vysoká. V hlavě mi zašrotovalo, že by skutečně průzkum?           

     Ale to už tu máme zlatý hřeb. Protože jsem jejich 21 dnešní zákazník vyhrávám pánský parfém v ceně 900,- Kč. BLAHOPŘEJEME.  

     Ze své výhry jsem měl docela radost. Naposledy jsem vyhrál párek bažantů v tombole mysliveckého bálu a tak pánský parfém, který ženám voní, je milá změna. Ale ještě to neskončilo. To hlavní teprve přijde. Padla další, velmi záludná, otázka: „které město je hlavním městem módy? Paříž nebo Praha“.

     Stál jsem na parkovišti se svou výhrou v ruce a v hlavě otázku “proč taková „záludnost““? Mám snad říct Prahu, aby byla nějaká legrace. Ješitnost ve mně však zvítězila. Nebudu přeci za vola. Paříž.           

     Jako výhru za správnou odpověď jsem získal parfém pro ženu. Bezva. Dvě výhry za tak krátkou dobu, to je sen.

     Jen malá drobnůstka na závěr. Toto je promo akce a získané parfémy světové značky které u nás nikdo nezná, mohu mít, bratru, za pouhých 320,-Kč. Tak a je to tady. Poděkoval jsem, vrátil parfémy a šel si po svých.           

     Tady by mohl příběh skončit, ale neskončil.        

     Když jsem se vracel k autu, prodávající právě lovily další oběť. Marně se pán vzpouzel že má málo času. Proti kanonádě slov neměl šanci.

     A už i vyhrává. Radost v jeho očích hovoří jasně, že s výhrami je na tom podobně jako já.           

     A už taky vítězí ve vědomostní soutěži.           

     Ještě chvíli počkat a ano. Muži v této show vítězí minimálně 2:0. Ani onen pán se ze své výhry neraduje dlouho a taky ji vrací. Tak vida. Už jsme se poučili a něco tak vynikajícího jako parfém neznámé značky nabídnutý neznámým prodavačem/prodavačkou nás už nebere.

* ženám příjemně voní. V písni Jak zmírnit děs v duši nejistého chlapíka Sto zvířat zpívají: „řekni mu třeba, aby se uvolnil „voníš“ i když nevoní“

Autor: Jindřich Kufa | úterý 21.7.2009 21:06 | karma článku: 24,93 | přečteno: 2333x
  • Další články autora

Jindřich Kufa

To je to malování ...

11.6.2014 v 21:21 | Karma: 4,91

Jindřich Kufa

Jak to tenkrát začalo?

17.9.2013 v 9:30 | Karma: 7,90

Jindřich Kufa

fojt Fittipaldi

16.8.2013 v 17:55 | Karma: 6,45

Jindřich Kufa

Tropická vedra

31.7.2013 v 11:53 | Karma: 5,89

Jindřich Kufa

Plesová sezóna

17.1.2010 v 18:25 | Karma: 8,92