Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islám je náboženství jako každé jiné?

Že je islám stejný jako každé jiné nábožeství? Představme si to v následujících případech. Zkusme si představit výpis zpráv kdesi na internetu nebo hlasatele v televizi, který tyto zprávy uvádí. A zkusme si to ve dvou takových skupinách zpráv. První zprávy budou o tom, jak by musela vypadat jiná náboženství, aby se vyroznala islámu. Druhá část napoví, jak by se musel islám naopak ostatním náboženstvím přizpůsobit. V první části uvedu případy, které se staly v islámu a uvedu je třeba v křesťanském prostředí, je důležité, abyste věděli, že se tyto případy staly v rámci islámu a uvidíte, jak se "hodí" třeba do Judaismu. Případy jsou poněkud upravené, dosazení jsou především pachatelé.

ZPRÁVY, JAK BY SE MUSELA CHOVAT JINÁ NÁBOŽENSTVÍ

1) Extrémisté z Křesťanského státu zajali několik křesťanů a protože prý správně nedodržovali všechny katolické zásady a popravili je.

2) Rabín v synagoze znásilnil devítiletou Židovku. Její rodina jí chce teď zabít, protože poškodila čest rodiny, když utekla do centra neziskové organizace a případ byl nahlášen.

3) V Anglii protestují hinduisté. Požadují, aby bylo ve školních jídelnách zakázáno hovězí maso.

4) Židovský student odešel ze střední školy poté, co zjisitl, že je ve školách zakázáno nosit pokrývky hlavy a on chtěl nosit jarmulku. Anna Šatová bojuje za jeho práva a práva všech Židů nosit tyto symboly ve škole naproto svobodně.

5) Křesťanští extremisté přepadli v Keni autobus. Zajali každého, kdo nebyl křesťan, což zjistili tak, že přepadení museli recitovat části z Bible. Kdo to nezvládl, byl zastřelen. Eviduje se přes dvacet obětí.

6) Hinduističtí věřící při pochodu přepadli a vypálili desítky halal jídelen. V nich se totiž zpracovává i hovězí maso a to věřícím vadí.

7) Křesťané po celé Evropě protestují proti karikatuře Ježíše Krista. Pálí obchody a ničí auta. Z politických korektních důvodů policie nezasahuje ani proti nositelům transparentů: "křesťanství ovládne svět!" nebo "připravte se na další druhou světovou!"

8) Hinduista znásilňoval holčičku v Británii. Soud ho zprostil obvinění. Hinduista nevěděl, že se to nedělá.

9) Židvoský investor požadoval stažení půlměsíce z loga islámského fotbalového klubu, který sponzoruje. Klub vyhověl a udělal mu tím radost.

10) V pořadu Máte slovo v České televizi od dívky z Izraele zaznělo: "u nás žijí křesťané a muslimové v takových areálech a mají tam i své modlitebny."

11) Skupina pěti ateistických feministek v Pákistánu brutálně znásilnila muže. Je hospitalizován, jeho stav je kritický.

12) Předák pravoslavných arménských křesťanů v Íránu, kteří tvoří jen 4 procenta obyvatel a je zároveň tvůrcem internetových stránek Jesus4Iran.com otevřeně přiznal, že chce tuto zemi klidně i násilím obrátit na křesťanství. Nejen muslimům, ale všem nekřesťanům v Íránu doslova vzkázal: "Jestli se Vám tu zavádění jediné pravé víry nelíbí, opusťte tuto zemi!"

(Vše jsou paralery k událostem okolo islámu)

NEBO BY SE MOHL PŘIZPŮSOBIT ISLÁM

1) Světoví ímámové se sešli, aby revitalizovali zastaralý systém islámu. "Je potřeba vykázat z islámu středověké právo šária, je potřeba napsat nový Korán. Je potřeba přizpůsobit islám dnešní době," tvrdí jejich zástupce.

2) Spojenecká organizace arabských národů společnými silami v čele s Tureckou armádou a Soudskoarabskými vojsky rozprášila teroristické buňky v Iráku, vojáci zatkli jejich vůdce a ti bodou souzeni podle západních zásad. Všem hrozí trest smrti.

3) Vysoký politický představitel v Saúdské Arábii vyzval muže, aby dodržovali všechny nově změněné zákony státu. Ty, mimo jiné, zakazují mnohoženství a vyzývají ženy, aby se oblékaly podle svého vkusu.

4) Reprezentace všech arabských zemí pošle na Olympijské hry i své ženské týmy. Všichni sportovci budou oblečení tak, jak sami chtějí, předpisy na oblékání byly zrušeny již předloni.

5) Arabská koalice - spojenectví arabských zemí, uznala stát Izrael a vyzvala OSN ke svžení dosavadní vlády Palestiny - Hamásu. OSN vyzval organizaci k opuštění vlády území a zavedení nových voleb pro změnu vlády tohoto autonomního území v Izraeli.

6) Všechny muslimské organizace vyzvaly hromadně všechny muslimy k dodržování nových zásad islámu. Ta vylučují, aby muslimové požadovali zvláštní práva například v jídelnách ve školách a podobně. "Nejsme lepší než oni. A nikdy nebudeme, pokud se budeme tvářit, že jsme lepší," prohlásil mluvčí svazu organizací.

7) Prorok Mohammed byl islámskými představiteli uznán mimo jiné i za zločince a násilníka. "Odsuzujme společně některé nepřijatelné činy našeho proroka. Má to být náš vzor, ale nebyl dokonalý. Vezměme si od něj jen to, co odpovídá současným tradicím a pravidlům," říkají.

A našlo by se mnoho dalších příkladů. A vím, jak moc je tohle všechno, co jsem napsal, nesmyslné. To je prostě islám. není stejný jako ostatní náboženství. Pochybuji vůbec o tom, že to nějaké náboženství je...

 

 

Autor: František Kubásek | pondělí 8.12.2014 14:00 | karma článku: 37,71 | přečteno: 2471x
  • Další články autora

František Kubásek

Sněm Trikolóry a tolerovaná špína v diskusích

Trikolóra Václava Klause mladšího dnes pořádá ustanovující sněm. Oficiálně před dneškem toto hnutí vlastně neexistuje a průzkumy už mu přidělují 4%. O to víc pak kvičí tradiční zastánci různých -ismů, kterých já mám dost.

28.9.2019 v 10:04 | Karma: 25,15 | Přečteno: 709x | Diskuse| Pozvánky, akce

František Kubásek

Ovlivňují neziskové organizace i moderování blogů na iDNES.cz?

Aby nedošlo k okamžitému smazání článku na základě špatných zdrojů, upozorňuji již zde, že se nejedná o článek, jehož výsledkem je jednoznačná odpověď na otázku zadanou v nadpisu, neboť styl "úvaha" toto nevyžaduje.

25.8.2019 v 8:46 | Karma: 36,00 | Přečteno: 932x | Diskuse| Hyde park

František Kubásek

Jiří Drahoš versus HOAXy šířené hlupáky "nevědci"

Nikdy jsem neviděl tak jednoznačně nejlepšího kandidáta na cokoliv v ČR. Lidé ho popisují jako člověka s masarykovským charismatem a to bych jim více než 100 let věků, potřebného k tomu, aby Masaryka znali, netipl...

17.1.2018 v 5:36 | Karma: 40,31 | Přečteno: 2443x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Že jsou příznivci Zemana burani? Tak to jste ještě nebyli v antizemanovské skupině

Antizemanovská skupina na facebooku je uzavřená, přesto přijímá členy asi na potkání, tedy jakékoliv, včetně těch, kteří nemají na prezidenta tak jednoznačný názor, jako mají oni.

7.12.2016 v 21:21 | Karma: 42,23 | Přečteno: 3193x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Šokoval vás ve Slavíku Ortel? Mně spíš šokoval Pekař

Ortel - 2. místo v kapelách. Tomáš Ortel - 2. místo ve zpěvácích. Všichni cítíme, že než anketou kvality umělců je toto anketa názoru. Ale Stalo se. Ortel má stříbra. "Kmen" promluvil. A je to dobře. Je to názor hlasujících.

26.11.2016 v 23:52 | Karma: 42,55 | Přečteno: 2956x | Diskuse| Praha a střední Čechy
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof