Islám je náboženství jako každé jiné?

Že je islám stejný jako každé jiné nábožeství? Představme si to v následujících případech. Zkusme si představit výpis zpráv kdesi na internetu nebo hlasatele v televizi, který tyto zprávy uvádí. A zkusme si to ve dvou takových skupinách zpráv. První zprávy budou o tom, jak by musela vypadat jiná náboženství, aby se vyroznala islámu. Druhá část napoví, jak by se musel islám naopak ostatním náboženstvím přizpůsobit. V první části uvedu případy, které se staly v islámu a uvedu je třeba v křesťanském prostředí, je důležité, abyste věděli, že se tyto případy staly v rámci islámu a uvidíte, jak se "hodí" třeba do Judaismu. Případy jsou poněkud upravené, dosazení jsou především pachatelé.

ZPRÁVY, JAK BY SE MUSELA CHOVAT JINÁ NÁBOŽENSTVÍ

1) Extrémisté z Křesťanského státu zajali několik křesťanů a protože prý správně nedodržovali všechny katolické zásady a popravili je.

2) Rabín v synagoze znásilnil devítiletou Židovku. Její rodina jí chce teď zabít, protože poškodila čest rodiny, když utekla do centra neziskové organizace a případ byl nahlášen.

3) V Anglii protestují hinduisté. Požadují, aby bylo ve školních jídelnách zakázáno hovězí maso.

4) Židovský student odešel ze střední školy poté, co zjisitl, že je ve školách zakázáno nosit pokrývky hlavy a on chtěl nosit jarmulku. Anna Šatová bojuje za jeho práva a práva všech Židů nosit tyto symboly ve škole naproto svobodně.

5) Křesťanští extremisté přepadli v Keni autobus. Zajali každého, kdo nebyl křesťan, což zjistili tak, že přepadení museli recitovat části z Bible. Kdo to nezvládl, byl zastřelen. Eviduje se přes dvacet obětí.

6) Hinduističtí věřící při pochodu přepadli a vypálili desítky halal jídelen. V nich se totiž zpracovává i hovězí maso a to věřícím vadí.

7) Křesťané po celé Evropě protestují proti karikatuře Ježíše Krista. Pálí obchody a ničí auta. Z politických korektních důvodů policie nezasahuje ani proti nositelům transparentů: "křesťanství ovládne svět!" nebo "připravte se na další druhou světovou!"

8) Hinduista znásilňoval holčičku v Británii. Soud ho zprostil obvinění. Hinduista nevěděl, že se to nedělá.

9) Židvoský investor požadoval stažení půlměsíce z loga islámského fotbalového klubu, který sponzoruje. Klub vyhověl a udělal mu tím radost.

10) V pořadu Máte slovo v České televizi od dívky z Izraele zaznělo: "u nás žijí křesťané a muslimové v takových areálech a mají tam i své modlitebny."

11) Skupina pěti ateistických feministek v Pákistánu brutálně znásilnila muže. Je hospitalizován, jeho stav je kritický.

12) Předák pravoslavných arménských křesťanů v Íránu, kteří tvoří jen 4 procenta obyvatel a je zároveň tvůrcem internetových stránek Jesus4Iran.com otevřeně přiznal, že chce tuto zemi klidně i násilím obrátit na křesťanství. Nejen muslimům, ale všem nekřesťanům v Íránu doslova vzkázal: "Jestli se Vám tu zavádění jediné pravé víry nelíbí, opusťte tuto zemi!"

(Vše jsou paralery k událostem okolo islámu)

NEBO BY SE MOHL PŘIZPŮSOBIT ISLÁM

1) Světoví ímámové se sešli, aby revitalizovali zastaralý systém islámu. "Je potřeba vykázat z islámu středověké právo šária, je potřeba napsat nový Korán. Je potřeba přizpůsobit islám dnešní době," tvrdí jejich zástupce.

2) Spojenecká organizace arabských národů společnými silami v čele s Tureckou armádou a Soudskoarabskými vojsky rozprášila teroristické buňky v Iráku, vojáci zatkli jejich vůdce a ti bodou souzeni podle západních zásad. Všem hrozí trest smrti.

3) Vysoký politický představitel v Saúdské Arábii vyzval muže, aby dodržovali všechny nově změněné zákony státu. Ty, mimo jiné, zakazují mnohoženství a vyzývají ženy, aby se oblékaly podle svého vkusu.

4) Reprezentace všech arabských zemí pošle na Olympijské hry i své ženské týmy. Všichni sportovci budou oblečení tak, jak sami chtějí, předpisy na oblékání byly zrušeny již předloni.

5) Arabská koalice - spojenectví arabských zemí, uznala stát Izrael a vyzvala OSN ke svžení dosavadní vlády Palestiny - Hamásu. OSN vyzval organizaci k opuštění vlády území a zavedení nových voleb pro změnu vlády tohoto autonomního území v Izraeli.

6) Všechny muslimské organizace vyzvaly hromadně všechny muslimy k dodržování nových zásad islámu. Ta vylučují, aby muslimové požadovali zvláštní práva například v jídelnách ve školách a podobně. "Nejsme lepší než oni. A nikdy nebudeme, pokud se budeme tvářit, že jsme lepší," prohlásil mluvčí svazu organizací.

7) Prorok Mohammed byl islámskými představiteli uznán mimo jiné i za zločince a násilníka. "Odsuzujme společně některé nepřijatelné činy našeho proroka. Má to být náš vzor, ale nebyl dokonalý. Vezměme si od něj jen to, co odpovídá současným tradicím a pravidlům," říkají.

A našlo by se mnoho dalších příkladů. A vím, jak moc je tohle všechno, co jsem napsal, nesmyslné. To je prostě islám. není stejný jako ostatní náboženství. Pochybuji vůbec o tom, že to nějaké náboženství je...

 

 

Autor: František Kubásek | pondělí 8.12.2014 14:00 | karma článku: 37,71 | přečteno: 2471x