Pochod za tradiční rodinu

Myslím, že si ochránci „tradiční rodiny“ vybrali homosexuály jako špatný cíl. Nejen proto, že i mnoho homosexuálů má „tradiční rodinu“ v úctě, ale protože největší nepřítel se skrývá jinde.

Pokusím se vyjít z toho, co je vlastně tradiční rodina – zřejmě muž a žena, v ideálním případě řádně sezdaní a dá-li Bůh mají děti. Nevím, jestli jsou zastánci tradiční rodiny v dnešní době ochotní jako tradiční rodinu počítat páry, co spolu žijí, mají děti a v zásadě se chovají jako rodina, ale nejsou sezdané. Skutečně nevím, které kritérium má větší váhu. Vzhledem k tomu, že ochránci tradiční rodiny se nejčastěji ozývají vždy kolem aktivit spojených s homosexuálními páry, tak bych tipovala, že tam vidí zdroj problémů dnešní rodiny. Je to trochu nespravedlivé, protože myslím, že rozvodů je hodně a bortí tradiční rodinu zcela spolehlivě. Zřejmě, jak je nás rozvedených osob hodně, přestáváme být menšinou a tudíž už není jen tak se do nás trefovat a dělat z nás amorální dav, kerý poškozuje celou společnost.

Ovšem já mám osobně ještě většího favorita na bořitele tradiční rodiny a zejména včasného plození potomků – malá roztomilá štěňátka.

Tolik mladých párů si pro doplnění rodiny pořizuje pejska – je přece jen méně náročný na údržbu, nebrzdí kariéru a legraci s ním všichni užijí taky. Vycvičit se dá mnohem snadněji než nevděčný potomek. Já být ochráncem tradiční rodiny, odpoutám se od homosexuálů, jejich počet stejně žádný pochod neovlivní a nevidím důvod, proč člověku neumožnit život s někým, koho mám rád.

Já být ochráncem tradiční rodiny napřu pozornost na pejsky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřiška Kotmelová | pátek 5.8.2011 18:20 | karma článku: 14,50 | přečteno: 1361x
  • Další články autora

Bedřiška Kotmelová

Soumarak intelektuálů

20.2.2013 v 16:33 | Karma: 15,38

Bedřiška Kotmelová

Letní prdelky

7.8.2012 v 16:06 | Karma: 23,34