Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Willhelm

5. 11. 2011 13:15
Nadsázka

Vážení, těším se, až lidé při čtení něčích blogů začnou chápat nadsázku...

Osobně znám několik z autorčiných dětí, jí znám převážně nepřímo z jejich vyprávění. Na základě této zkušenosti jsou poznámky o bejsbolových pálkách a jakési "dojmy o tažení proti zvířatům v rodině" velmi, velmi úsměvné.

Nadsázka. Zamyšlení nad obsahem toho slova je dobře investovaný čas. Ušetří se tím v budoucnu mnoho emocí a energie, které lze vynaložit užitečněji.

0 0
možnosti
SM

skvělá máma

14. 8. 2011 1:09
Vážená paní

nápad se psi je  dobrý, ale Vy to máte v hlavě evidentně pomotané, Pro normální lidi je pes přítel člověka i rodiny, žádný strašák. Ale pro homosexuály je to vpravdě ideální řešení. Děti mít vlastní nemohou a ani nechtějí(zradily by svoji víru), tak si lehce, bez zvláštního povolení pořídí psa. Když bude dostatečně velký, uspokojení bude všestrané. Sex bez rodiny je jen taková kratochvíle. Ne nadarmo se každý druhý homosexuál jmenuje Kratochvíl. Oni tuto záležitost řešili zřejmě i naši předkové. Vy jste rozvedená, protože se s Vámi zjevně nedá žít. Vašich dětí je mi lto, že nemají psa a místo toho jim jistě vodíte domů tepláky. Až opravdu dospějí a pochopí, tak bych se nedivila, kdyby si na Vás vzaly bejsbolovou pálku. A radujte se , pak budete jistě ve zpráách.

0 0
možnosti
ZJ

z jara

13. 8. 2011 13:15
Naštěstí Vaše názory

nemají ani žádnou váhu ani dosah. Z Vašich příspěvků je zřejmé, že namáte ani tuchy, co je to rodina, natož tradiční. Právě lide jako Vy a teplouši, neschopní žít v normálním rodinném vztahu, jsou pro společnost opravdovou zhoubou a je jedno jestli je Vás 4, nebo 50 procent. Nositelem skutečných a nedeviantních hodnot bude právě ta obyčejná rodina s pejskem, co Vám tak leží v žaludku. Ti svým dětem a psům vždy budou věnovat lásku a pozornost namísto zoufalé snahy se navenek zviditelnit, neboť vnitřek je jsou jen nánosy bahna a kdovíjakého svinstva.

2 0
možnosti
ZJ

z jara

13. 8. 2011 13:14
Naštěstí Vaše názory

0 0
možnosti
A

Albrus

13. 8. 2011 13:06
pejsek a nepřítel?

Vy to nemáte v hlavě v pořádku. Srovnávat pejska s vilným teploušem, fuj. Víte vůbec jak vypadá sex mezi mužama?

Mně to nejvíc připomíná ty různé přisluhovače všech režimů, kteří vždy lezli papalášům do P. Chápu, jsou to zřejmě Vaši přátelé, ale Vy raději nevyslovujte slovo rodina!! Nmáte vůbec ponětí, co to znamená

0 0
možnosti
A

angi5

12. 10. 2011 15:45
Re: pejsek a nepřítel?

Když už, tak "sex mezi muži",nikoliv mužamaRvA nevím jak vy,ale já autorku neznám osobně,tudíž si netroufnu tvrdit jestli má ponětí co je rodina,ale tak nějak chci věřit že asi ano,když vychovává 9 dětí?! No a pokud není jisté zda autorka ví nebo neví co je pořádná rodina,jedno jisté je-vy nevíte zase nic o homosexuálech a zamrzl jste někde v hlubokém totalitním režimu kdy nikdo vlastně o 4% nic nevěděl.Urážet je naprosto dětinské a zbytečné.Je to jejich věc,jejich život a především-s touto orientací se člověk až na pár vyjímek( heterosexuálové co hledají dobrodružství,chtějí to vyzkoušet)totiž narodí-tak že změnit to nemůže-aspoˇm ne bez psychické újmy.

1 0
možnosti
K

kozoroh11

10. 8. 2011 16:55
Děkuji

Děkuji, výstižněji nelze reagovat ;-)

1 0
možnosti
B

BobSenklar

5. 8. 2011 19:16
Copak máte proti pejskům?

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

5. 8. 2011 19:07
To jste někde jinde. Pejskaři si sňatek se psy nevynucují

Do konce jsem ani nečetla, že by si vynucovali děti do adopce a že je budou se svým bulldogem vychovávat.

1 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

5. 8. 2011 21:35
Re: To jste někde jinde. Pejskaři si sňatek se psy nevynucují

Soudružko Urbancová, jste pěkný zvrhlík !Rv

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 8. 2011 18:53
:-)

R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Většinou usměvavá žena středního věku,která se bytostně zajímá o svět kolem sebe,výborná kuchařka, matka 9 dětí a bývalá vedoucí knihovny, nyní na volné noze

Seznam rubrik