Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Krym, Čína 15.3.015 podpořila Ukrajinu

  Pro část siloviků není případný puč proti Putinovi pohádkou. Miliardáři z jejich řad si chtějí svého bohatství v západních bankách užívat, a proto Putinovu politiku postavenou na Stalinově tezi „kapitalistického obležení“ /mezinárodní izolace nebudou podporovat donekonečna.

Dále část siloviků nestojí o připojení východní Ukrajiny k RF, aby do ní nemuseli investovat obrovské částky z ruského rozpočtu.

Zahraniční agresí Putin ekonomickou bezvýchodnost RF nadlouho nepřekryje, a nebezpečí z řad siloviků se již od podzimu snažil zamezit nejen tím, že jim zakázal vyjíždět do zahraničí, aby nemohli trávit dovolenou s agenty CIA, ale i jejich propouštěním, a provozováním rošád s jejich veliteli, které vyměňoval a posílal do „ vyhnanství“ do méně atraktivních regionů RF ...

Dalším problémem, který vyplynul z Putinovy politiky izolace, je hromadný útěk  „ kapitalistů“ z RF, před kterým několikrát varoval bývalý ministr a dnešní šéf  největší ruské banky Sberbank Herman Gref.

V 12/014 kruhy NATO prohlásily, že Putin bude do jednoho roka svržen.

10 dní celoplanetárního hledání Putina mohlo být jen divadelním trikem divadelníka Surkova k odvedení pozornosti od vraždy Borise Němcova, protože Kreml i CIA se shodly na tom, že Putin má chřipku, a bude 15.3.015 večer  z pohody své postele sledovat oslavný dokument opěvující okupaci Krymu s názvem Krym, cesta do vlasti, natočený Andrejem Kondračovem, novinářem Putinovy TV Rossija-1.

Stejně tak OH v Soči v 2/014 měly odvést pozornost od obsazování Krymu zelenými ruskými jednotkami GRU v uniformách bez označení (v době bolševického puče proti Gorbačovovi v 8/91 státní TV k odvedení pozornosti vysílala Labutí jezero ), které 27.2.014 obsadily parlament v Simferopolu v čele s pluk. Girkinem „Strelkovem“ , nad kterým vyvěsily ruskou vlajku.

Putin lhal a lhal, až nakonec v TV řekl pravdu, jako by se nechumelilo, že okupaci Krymu naplánoval ještě před „svržením“ Janukovyče, a příkaz k invazi vydal 22.2.01, kdy svolal schůzi „k záchraně života Janukovyče“ ( Janukovyč byl Putinem unesen vrtulníkem v noci z 22/23.února 014) - tj. Putin dal příkaz k dlouhodobě připravené invazi ještě před skončením OH v Soči (23.2.) ...

Přitom ještě v 4/014 Putin tvrdil, že „ příkaz k obsazení Krymu jako pomoc místním jednotkám domobrany dal „ teprve poté, co si nechal zjistit, že místní obyvatelstvo je skutečně z 80% pro nezákonné  připojení k RF „  ( viz prohlášení pluk. Girkina „Strelkova“ o tom, jak referendum proběhlo, Putinova komanda poslance musela do budovy parlamentu dotáhnout násilím za vlasy, a nejenže k takovému referendu nebyl krymský parlament ústavně oprávněn, ale nebyl v době tohoto zinscenovaného referenda ani usnášeníschopný )  ...

7.4.015 komanda pluk. Girkina „Strelkova“ stejným způsobem obsadila vládní budovy v Doněcku a v Luhansku, a o měsíc později „ separatisté“ , financováni a přezbrojováni Kremlem, protiústavně vyhlásili DLR + LLR.

Do roka a do dne měla RF nový svátek - 27.2.015 Putin vyhlásil dnem Speciálních (okupačních) jednotek.

Putin naposledy zmizel v roce 012, kdy měl údajně bolavá záda, Jelcin mizel zcela pravidelně, budˇ  byl opilý nebo měl srdeční slabost, ale jeho tiskový mluvčí tvrdil, že je zdravý jako řípa, má pevný stisk ruky, a studuje pracovní dokumenty.

Počátkem 80.let zemřeli krátce za sebou Brežněv, šéf KGB Jurij Andropov, autor vpádu SU vojsk do Madˇarska (1956) a ČSR ( 1968), a Konstantin Černěnko, kterého Andropov služebně přeskočil, když se prohlásil šéfem SU státu.

Právě Andropov a ideolog Strany Michail Suslov si vybrali neznámého Gorbačova za iniciátora reforem, které považovali za nezbytné k přežití rozkládajícího se SU kolosu.

V každém případě, tj. i v případě pouhého tropení si nejapných žertů z veřejnosti ze strany VVP, Kreml prochází těžkou politickou krizí.

V RF se připravoval vojenský převrat již v roce 010 poté, co na podzim 09 byl otráven v RF pluk. GRU Anton Surikov, v Sýrii se  „utopil“ generál GRU, jenž si šel zaplavat „ opilý na mol „, a po opětovné výměně funkcí Putin-Medvěděv bylo před soudy  v 12/012  ve veškeré tichosti postaveno několik dalších důstojníků GRU, mj. pluk. GRU Vladimír Kvačkov.

Dalším nevyzpytatelným elementem Putinovy šachovnice je Ramzan Kadyrov, kterého v Kremlu podporuje pouze Putin a divadelník Surkov, z jejichž podpory mu narostla obří křídla, takže se odmítá podřídit FSB.

Kadyrovy eskadry smrti, vyňaté na příkaz Putina z ruských federálních zákonů, přísahají na svatou trojici – Kadyrova, Putina a Alláha ( tuto svatou trojici obdivuje i euro-jihad.com, viz články) .

Kadyrov je stejně nevypočitatelný jako Putin, a má Putinem sponzorovanou, vycvičenou a vyzbrojenou armádu, kterou neměla ani nezávislá republika Ičkérie.

Že je Kadyrov potenciálním nepřítelem i pro Putina, potvrzuje mj. bývalý poradce Jelcina Grigorij Satarov.

Kadyrov si po zavraždění Němcova zveřejnil vlastní verzi, že Němcova, aby pomstili jeho podporu Charlie Hebdo ( jedna věta na blogu + vyfotografování se v tričku CHH) , zastřelili čečenští islámisté, konkrétně ti, kterých se potřeboval zbavit – bývalí příslušníci Kadyrova praporu Sever, přesně zástupce velitele praporu poručík Zaur Dadajev.

Vyšetřovatelé z Kremlu však Kadyrovu verzi nepotvrdili, protože odporovala jejich vlastní verzi – ruská média na jejich pokyn již psala o tom, že Zaur Dadajev Němcova sledoval již několik měsíců před vystřílením CHH ...

Čínský premiér 15.3.015 prohlásil, že Čína podporuje územní integritu Ukrajiny, za kterou stále, jako celý svět, považuje i Krym, viz http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/1829235

Autor: Andrea Kostlánová | pondělí 16.3.2015 5:48 | karma článku: 19,12 | přečteno: 952x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Ženy bez práva na život versus Panenky z Instagramu

Většina žen na světě jen přežívá a hrbí se, zatímco pár jiných žen se předvádí na Instagramu, mluví o děloze a těžkou volbou mezi kariérou a mateřstvím ( k tomuto viz článek „ Kňourání na Lvech, kňourání zemědělců. Tak nějak se

1.5.2024 v 18:17 | Karma: 12,92 | Přečteno: 533x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,74 | Přečteno: 509x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 508x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 742x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 271x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Nikdo mi neřekl, jak o jizvy pečovat, říká zakladatelka organizace Císařovnám

1. června 2024  17:32

Seriál Před pěti lety čekala Eva Zubec svého prvního syna. Během porodu lékaři vyhodnotili, že bude muset...

V Indii po šesti týdnech skončily parlamentní volby. Očekává se vítězství Módího

1. června 2024  17:30

V sobotu završila Indie po šesti týdnech proces parlamentních voleb, ve kterých současný premiér...

Izraelští osadníci blokují humanitární pomoc pro Gazu. Mají tipy i od vojáků

1. června 2024  17:01

Židovští osadníci na okupovaném Západním břehu Jordánu blokují nákladní vozy s humanitární pomocí,...

Muž v Německu střelil svou těhotnou ženu do hlavy. Pátrá po něm i vrtulník

1. června 2024  15:54,  aktualizováno  16:33

Policie v Porúří na západě Německa pátrá po útočníkovi, který dnes dopoledne na dvou místech ve...

  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz