Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. R^

Podle bědování diskutérů jisté kategorie to vypadá, že to zase šlo do černého.

1 0
možnosti
Foto

Teda ženská, vy jste holt materiál

;-D

0 1
možnosti
JS

Tady je to lepší,  než Silvestr v České televizi. Super. ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
JS

Základní otázka je: Kde je Nikolaj Patrušev? ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Hezký obrat: "obyvatelstvo je z 80% pro nezákonné připojení k RF". To je perla.

4 1
možnosti
Foto

Odborné, věcné, stručné, poučné. Díky R^!

4 0
možnosti
JS

To nemá chybu. ;-D;-D;-DR^

0 1
možnosti
PR

Zajimavé čtení o říši zla ,karma R^

3 0
možnosti
PP

Co si to ten Putin vlastne dovoluje že? Agrese ... Kdyz se USA udajne citilo ohrozeno tak napadli Granadu rozměrově menší nez Bratislava. ???? Takze Obr mel strach z trpaslika? Že Rusko posílá sve letouny do uzemi jinych států ? Vspomente si jak letali Americka špionážní letadla pred deseti rokama nad ruskem ( na idnesu se o tom take psalo). Tak ze USA podle vas může vše a ostatni ji musí poslouchat!!! Ne jsem docela i rad ze se najde někdo kdo se pred USA neposere!!! Vzdyt kuli USA zacal radit Islamsky stat, zabili Kadafiho i Husajna oni by nikdy nedopustili vznik takove organizace !!! Jenže media to nenapisi mají strach napsat pravdu. PRAVDA zustane pravdou i kdyz ji nikdo nevěří, ale lež nikdy nebude pravdou i když ji budou verit vsichni !!!!!

5 3
možnosti
RK

Nejednalo se o Granadu, ale Grenadu. A nevím o tom že by po nastolení ústavního pořádku došlo k připojení k USA. Z toho dalšího je vidět že máte rád diktátory. Nikdo vám nebrání se do nějaké takové zemi odstěhovat. Žít pod Kaddáfím, nebo Husajnem bych tedy fakt nechtěl. Toho druhého si pověsili Iráčané. A bezdůvodně to fakt nebylo.

8 0
možnosti
RK

Čína ani tak nepodpořila Ukrajinu, ale sebe v Tibetu. A za další. Nemohla byste zvolit nějaký normální formát datumu?  15.3.015, 12/014, 22.2.01..... vypadá šíleně.

1 0
možnosti
Foto

To si tu dvojku nedovedete domyslet?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz